0

Iskoristite ova 3 savjeta i privucite ljubav u svoj život

Iskoristite ova 3 savjeta i privucite ljubav u svoj život

Energija ljubavi je poput sunčeve, svima nam je potrebna. S obzirom na to da nam je feng šui odličan saveznik u kreiranju pozitivne atmosfere u domu i privlačenja bogatstva u život, zašto da ne iskoristite 3 odlična savjeta i privučete ljubav.

loveee

Prije nego što poslušate i primjenite ove savjeta, feng šui učitelji savjetuju da je potrebno prije svega da volite sebe i brinete o svojim emocionalnim potrebama.

Tek kada ispunite ove uslove, možete kreirati pozitivnu energiju u domu koji će privući i energiju ljubavi.

Savjet 1

Pretvorite svoju sobu u mjesto koje će zračiti pozitivnom energijom i romantičnom atmosferom. Kakav je krevet u kome spavate, a u kojoj su boji zidovi u sobi?

Čak iako ste sami uredite spavaći kutak u bojama ljubavi za dvije sobe. Energija iznad kreveta treba biti jaka i balansirana. Postavite noćne stočiće sa obje strane ili napravite lijepo uzglavlje.

Savjet 2

Pretvorite kupatilo u spa prostor koje će privući energiju ljubavi. Dosta ljudi ne obraća pažnju na kupatilu i ova prostorija zadnja čeka na uređenje. Međutim, po feng šuiju i te kako je važno da ova prostorija bude uredna i sređena kako bi blagostanje i ljubav vladali vašim životom.

Kupatilo najčešće koristimo da očistimo tjelo, al i dušu kako tvrde feng šui učitelji. Zato uredno i lijepo kupatilo prijatno za korištenje poput spa centra donijeće vašem tijelu i duši dobru energiju. Ukoliko zračite pozitivnom energijom lakše ćete privući srodnu dušu u svoj život.

Savjet 3

Ispunite dom detaljima koji po feng šuiju donose sreću i blagostaje u dom. Naravno, neće samo pomoći ako mandarinsku patku postavite na pravo mjesto, ali će ovaj predmet svkako donijeti pozitivnu energiju u vaš dom, a samim tim i u život. Romantična slika koja asocira na ljubav, ružičasti kristali i crvena svijeća doprinjeće pozitivnoj atmosferi u kojoj ćete se osjećati blaženo, voljeno i sigurno.BROJEVI novi2

(Lisa.rs)

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI