0
Iza lica anđela kriju mračan um

Iza lica anđela kriju mračan um: Ovo su najveće zloće Zodijaka

Iza lica anđela kriju mračan um: Ovo su najveće zloće Zodijaka

Iza lica anđela kriju mračan um

FOTO pixabay.com

Iako imaju mnogo vrlina, slijedeći horoskopski znaci su poznati i po svojoj mračnoj strani. Kada se ona probudi, postaju veoma opasni.
Dok se neke osobe u konfliktnim situacijama povlače, slijedeće znake karakterišu obmane i velika želja za osvetom.
Pogledajte o kojim znacima je riječ.

 

 

 

Rak

Rakovi se smatraju najvećim emotivcima u horoskopa. Upravo zbog toga, kada naiđu na nepravdu iz njihovih dubokih osjećaja nastaju najveće nevolje. Postoji podatak da je najviše osoba koje su počinile zločine iz strasti upravo u znaku Raka. Stručnjaci napominju da je kriva njihova emotivna i psihička nestabilnost.

Djevica
Djevice su poznate po svojoj miroljubivosti, one znaju za kompromis i sve rješavaju mirno, bez svađe. Ipak, ako u njima probudite mračnu silu, u sekundi će vas zgaziti. Mnogi astrolozi kažu da je ovo tipično za žene Djevice, ali napominju da je posebno opasno što one sve rade taktički, te uvijek slijedi iznenađenje.

Škorpija
Tako šarmantna, a tako opasna. Škorpija u sebi krije otrov koji možete osjetiti na svojoj koži ako im se nađete na putu ili pokušate na bilo koji način da ih ugrozite. Pripadnici ovog znaka su malo manje opasni od Raka, ali poseduju veliku hladnoću i proračunatost, koja ih zajedno sa nedostatkom osjećaja krivice čini neprikosnovenim.

superzena.b92.net /trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI