0
Izračunajte bioritamski broj vaše veze i odgonetnite budućnost

Izračunajte bioritamski broj vaše veze i odgonetnite budućnost

Izračunajte bioritamski broj vaše veze i odgonetnite budućnost

Slaganje po bioritamskim brojevima, Dešifrujte podudarnost dvije osobe u vezi

Bioritamski broj nam govori o svakodnevnom ponašanju osobe, njen temperamet, kao i način ponašaja kada stupa u interakciju sa svojom okolinom. Objasnit ću odnos dvije osobe u globalu, po njihovim bioritamskim brojevima.

Bioritamski broj se dobije tako što saberemo dan i mjesec rođenja npr: 31 10 1964 – ovdje je bioritamski broj 31+10=41=4+1=5 da bi smo dobili zajednički bioritamski broj saberemo bioritamske brojeve partnera i svedemo na jednocifren broj.

Slaganje istih bioritamskih brojeva : Zbir 2 (1+1)-ovo je odnos dva rivala, oboje su tvrdoglavi, i u ovoj vezi da bi opstala treba da popusti jedan od partnera, ato je obično onaj sa slabijim sudbinskim brojem.

Zbir 4 (2+2) -ovaj odnos nosi teškoće u odnosima jer je ovo dobra kombinacija za posao i druženje, ali ne i za ljubav.

Zbir 6 (3+3) – ovdje ima mnogo lažnih obećanja i planova, a oboje ostaju pasivni i ne ispunjavaju obečano, tako da ova veza s vremenom puca i partneri traže zadovoljstvo u naručju drugih.

Zbir 8 (4+4) – ovo je dosta skladan odnos, gdje je akcent na seksu, jer ljubav nije jača strana u ovom odnosu.

Zbir 1 (5+5) – u ovom odnosu oba partnera zahtjevaju mnogo slobode i svaki od njih ima neki svoj mali svijet, ne podnose ograničenja pa je za ovu vezu potrebno bezgranično povjerenje.

Zbir 3 (6+6) – ovaj dodnos donosi slaganje i razumjevanje kao i ljubav, zajedničke poduhvate koji sadrže veliku dozu humanosti .

Zbir 5 (7+7) – ovo je dobro za avanture, kao i za sve vrste poslovnih odnosa, ali nikako za romatične veze, jer oboje su preosjetljivi.

Zbir 7 (8+8) – ovo nije veza za trajanje jer zajednički interes im je samo za sex, dobar poslovni odnos.

Zbir 9 (9+9) – oba partnera su tvrdoglavi pa ima dosta turbulencija, ali na kraju ipak nađu zajednički jezik. Dobro se razumiju.

Slaganje različitih bioritamskih brojeva :

Zbir 1 – Dosta uspješna veza, jer poštuju dogovoreno, tako da mogu dugo opstati zajedno.

Zbir 2 – u ovoj vezi ima dosta promjenjivosti i turbulencija jer ona traži prilagođavanje jednog od parnera, obično onog ko ima slabiji bioritamski broj.

Zbir 3 – Sreća vlada ovom vezom ali ima i dosta promjenjivosti, snažne turbulencije emocija.

Zbir 4 – stabilna i proračunata veza, čvrsto na zemlji i teško je šta može narušiti.

Zbir 5 – neopterečena veza koja zahtjeva povjerenje, mada partneri u ovoj vezi obično ne opterečuju jedno drugo i nakon prekida ostaju u dobrim odnosima jer ovakva veza ne ostavlja ožiljke.

Zbir 6 – veza zajedništva i ljubavi sa mnogo sklada među partnerima, ponekad im bude dosadno koliko se dobro slažu.

Zbir 7 – da bi opstali u ovoj vezi potrebna je velika iskrenost među partnerima, jer ova veza nosi dosta napora i nervoze u svakodnevnim stvarima. Jako dobra za intelektualnu i filozofsku sveru.

Zbir 8 – ovdje je jaka strast i seksualna privlačnost, postoji sklad a ako dođe do braka ovakva veza donosi i materijalnu sigurnost.

Zbir 9 -ovdje ima mnogo razmjerica koje mogu i eskalirati, ali na kraju ipak nađu pozitivno rješenje.

Vidovita Nina Tarot Majstor

HOROSKOP ZA 2018 godinu 

Postavite pitanje vašem astrologu, numerologu, tarot tumaču i dobit ćete odgovor na sve što vas zanima!Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači…
Ukucajte GAMA VID vaše podatke te pitanje i proslijedite na broj države u kojoj se nalazite. Austrija 0900 506 506 | Njemacka 44144 | Svajcarska 9292 | Francuska 81027 | Holandija 4004| Svedska 72027 | Hrvatska 667667 | Slovenija 3838 | BiH – sve mreze 091 810 700 | Srbija 1551 | Italija 4882880 | Danska 1963 | Norveska 2098 | Luksemburg 64747 | Crna Gora 14941 | Makedonija 141991 |

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI