0
Japansko liječenje vodom

Japansko liječenje vodom / Rezultati su fascinantni

Japansko liječenje vodom / Rezultati su fascinantni

Japansko liječenje vodom daje dobre rezultate i primjenjuje se za liječenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u tijelu, srčanih smetnji, masnoće u krvi, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, proljeva, povraćanja, opstipacije, hemoroida, bolesti očiju, uha, grla i nosa, maternice, raka i menstrualnih poremećaja

Japansko liječenje vodom

foto pixabay.com

Japanska tradicionalna medicina preporučuje da se voda pije odmah nakon buđenja i to u ljekovite svrhe. Znanstvena ispitivanja potvrđuju djelotvornost ove navike. Da je zdravo piti vodu znamo odavno, kao i da je voda izvor života i neophodna za obavljanje svih funkcija u organizmu. Bez nje se ne može ni zamisliti krvotok, funkcioniranje bubrega, mozga, crijeva, mišica, živčanog sustava, izmjena tvari, regulacije tjelesne temperature, pravilan rad zglobova i koštanog sustava, eliminiranje štetnih tvari iz organizma. Često tuširanje, kao i kupanje otklanja posljedice stresa, opušta mišice i živce, te nas  oslobađa negativne energije. Postoji vjerovanje da uklanja i magiju, uroke i slicno.

Terapeutsko korištenje vode bilo je poznato Egipćanima, Grcima i Rimljanima, a broj onih koji koriste prednosti metode pijenja vode odmah nakon buđenja raste.

Sve više liječnika savjetuje svojim pacijentima vodenu terapiju prema preporuci  “Japan’s Sickness Association” – Udruga bolesnih Japana. Japanska metoda liječenja vodom provodi se na način da ujutro prije pranja zuba treba popiti četiri čaše po 1,6 dcl vode, ukupno 6,4 dcl vode. Nakon toga 45 minuta ne treba ništa jesti ni piti. Zatim možete doručkovati i sljedeća dva sata ne jesti ništa.

Ova metoda nema negativnih efekta i dobro ju je prakticirati preventivno za očuvanje dobrog zdravlja i kondicije. Nikada ne treba piti hladnu vodu koja zbija masnoće unesene hranom, te tako usporava probavu, oštećuje crijevne resice i uzrokuje pretilost. Pijte vruću vodu kao što Kinezi i Japanci tokom jela piju vruć čaj u malim gutljajima. Ako ne možete odmah početi piti četiri čaše vode, popijte koliko možete do potrebne količine.

Tretman vodom provodi se za povišeni krvni tlak i dijabetes – 30 dana, gastritis i opstipaciju -10 dana, tuberkulozu – 90 dana, rak – 180 dana, osobe koje boluju od artritisa terapiju vodom mogu provoditi samo tri dana u prvom tjednu, a zatim svakodnevno.

Nuspojava nema, tretman vodom je jeftin, a činjenica da su Japanci najdugovječniji narod na planeti dovoljan je poticaj da probate liječenje vodom.

Vodena terapija ne daje mogućnost zarade, što je vjerojatno razlog da se o njoj ne govori mnogo, a njenu efikasnost najbolje isprobajte sami.

 

Božica Ravlić

izvor:in-portal.hr

Tehnika “Čaša vode” za rješenje problema i ispunjenje Želje – SILVA metod

Čašom vode do ostvarenja želja – Vadim Zeland

Kako uz pomoć čaše vode detektirati i očistiti negativnu energiju iz vašeg doma

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI