0
ON je Znak kojim se NE MOŽE manipulirati

On je znak kojim se ne može manipulirati

On je znak kojim se ne može manipulirati

 

Jednom kada se njegov ljubavnik prepusti slatkoj vatri njegovog poljupca, kada tetovira njegovo ime na svojoj duši, cijelu vječnost nitko ga neće moći zamijeniti.

ON je Znak kojim se NE MOŽE manipulirati

foto pixabay.com

Ljubav ovog znaka je poput eksplozije, poput vatrometa u ljetnoj noći. Preplavljuje osjetila poput ljetne oluje, koja se dugo pamti.

 

On je – Ovan!

Ovan ne samo da zna što želi – on predmet svojih želja nikada ne prestaje progoniti, piše Elephant journal.

 

Čak i kada njegovi partneri misle da su dostigli točku kada kreću dalje, Ovan je vješt u obnavljanju požara koji je možda već i pregorio. On je vrući plamen koji osvjetljava put u
Ovan je tajni romantičar zodijaka, iako realizam i odlučnost ponekad to zasjene. Kada se Ovan napokon obveže nekome – to je zato što zna da je to pravi izbor.

 

Nakon što on nešto odluči, nitko ga ne može odgovoriti od toga. Ovan je znak kojim se ne može manipulirati, on tvrdoglavo vjeruje svojim odlukama. Njegove partnere to ili izluđuje ili to postaje razlog zbog kojeg ga zapravo i vole.

 

Iako je s Ovnom uvijek uzbudljivo, on je, također, u teškim životnim situacijama netko na koga se možete osloniti. On je praktičan, voli biti u mogućnosti planirati stvari i sam donositi odluke. Pokušajte ga natjerati na nešto, prije nego što je spreman i tek onda ćete osjetiti svu silu neprobojnog otpora.

 

Ovan je egzotična destinacija i sigurnost toplog zagrljaja.

Bez obzira što Ovan čini, on nesvjesno pali vatru svojim opojnim pogledom i sklonošću za neočekivano.

 

Jedan od nezaboravnih aspekata u ljubavi s Ovnom je čarolija koja se događa kada ste sami s njim. Njegova ljubav je najtoplija ovisnost.

 

On je poput najukusnije čokolade prekrivene lješnjacima. On je poput noćnog kupanja ispod punog mjeseca i spavanja na plaži sve dok se sunce ne pojavi.

 

On je poput slatkog poljupca i zagrljaja nakon lošeg sna.

 

Ovan ima snagu i odlučnost kojom kreira poželjan život. Uzima ono što želi od ovoga svijeta na način – sve ili ništa, a kada zna što želi –želi to odmah.

On je otporan, sposoban i spreman na velike žrtve za ono što najviše želi.

 

Igra na veliko ili uopće ne.

 

To je ta odlučnost, ta moć vatre i topline, zbog koje mu se njegovi partneri kontinuirano vraćaju.

 

Jer kada Ovan doista ludo, duboko voli – on voli zauvijek.

 

atma.hr/obrada/trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI