0
jesen donosi novu ljubav

Tri horoskopska znaka kojima jesen donosi novu ljubav

Tri horoskopska znaka kojima jesen donosi novu ljubav

Ovi znaci konačno ostavljaju loš period iza sebe. Sada ih čekaju topli zagrljaji, strasni poljupci i sudbinski susreti.

 

jesen donosi novu ljubav

foto pixabay.com

Bik

Kada je ljubav u pitanju, prethodni period nije bio baš idealan za Bikove. Oni koji su bili u vezi, suočavali su se sa stalnim kritikama partnera, koji je ocjenjivao svaki njihov postupak. Sada tome konačno dolazi kraj, te će vaše raspoloženje biti mnogo bolje. U oktobru mjesecu ćete biti mnogo emotivniji, to će vas pokrenuti da osmišljavate romantična iznenađenja, ali podstaći na duge i iskrene razgovore. Tako ćete unaprijediti vašu vezu ili dovesti do toga da pronađete novog partnera. Slobodne znake čeka flert, a zvijezde savjetuju da se opustite i prepustite osjećajima jer je period idealan za emotivnu romansu.

Rak

Rakovi će dugo pamtiti ovu jesen jer će biti obilježena zabavom i ljubavlju. U narednih nekoliko mjeseci ćete biti u velikom društvu, te vas očekuje novo poznanstvo koje se može izroditi u pravu ljubav. Savjet je da se prepustite ljubavnoj euforiji i da slobodno iskažete šta želite. Zauzeti znaci će konačno pronaći mir i stabilnost, a to će im pomoći da konačno odluče da li će ostati u vezi, ili je vrijeme da stave tačku i potraže novog partnera.

Vodolija

Vodolijama slijedi veoma uzbudljiv period, a ovo se posebno odnosi na pripadnike znaka koji su u dugim vezama. Tokom jeseni osjetit ćete potrebu za još većim zbližavanjem, zbog čega je moguće da ćete poželiti da taj odnos unaprijedite, a to čak može značiti i planiranje braka. Ukoliko ste sami, tokom jeseni ćete poželiti da se “skrasite”, te umjesto stalne vreve ljudi, da dane provodite sa partnerom. Povoljan period da uplovite u emotivnu vezu koja će vas ispunjavati je sredina oktobra mjeseca.

VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA POSLUŠAJTE OVDJE

superzena.b92.net / trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI