0
Energija Jupitera je vrlo snažna

Jupiter kvadrat Neptun od 11.01. do 17.01. – Sanjajte, ali otvorenih očiju!

Jupiter kvadrat Neptun od 11.01. do 17.01. – Sanjajte, ali otvorenih očiju!

Izazovni aspekt između Jupitera i Neptuna koji je već na snazi, a egzaktan će biti u razdoblju od 11. do 17.1., u junu od 15. do 23., te dijelom u drugoj polovini septembra, budi sanjarski duh, maštu, suosjećanje, donosi nove vizije, idealizam.

Težimo prema iskustvima koji proširuju našu svijest i znanje, prenosi Atma.hr

Ima nešto duboko religiozno u ovom aspektu, na način da nam je potrebna vjera kako bismo krenuli u ostvarenje svojih ciljeva. Kad je vjera poljuljana, dolazak na cilj je neizvjestan, lako ćemo po putu zalutati.

I koliko god ovaj aspekt ima svoje dobre strane jer se s njim nesebično žrtvujemo za dobro, može nam i zamagliti realan pogled na stvarnost. Sanjarimo, maštamo, vjerujemo, a sve smo dalje od onoga što uistinu jest, od onoga što je moguće.

Zato bi trebali biti na oprezu jer neke naše prosudbe i percepcije možda neće biti najrealnije. Lako sami sebe zavaramo, odnosno dopustimo drugima da to učine. Pazite kome poklanjate povjerenje. Laž, zablude i neiskrenost su česta pojava. Srećom, neće dugo ostati skriveni.

Ponese nas zanos, lažno obećanje, vjera da je moguće, a potom se sudarimo sa zidom i razočaramo. Slike koje smo iscrtali u svom umu se raspadaju. Suočavanje sa stvarnošću nekad može biti teže podnošljivo.

Čuvajte se moralnih propovjednika, lažnih učitelja, gurua, duhovnih vodiča, nepouzdanih zavodnika – onih koji govore ‘velike istine’ iza kojih ne mogu stati svojim djelima i primjerom.

Ovisnosti mogu biti u porastu.

No isto tako spremniji smo nesebično pomoći slabijima, nemoćnima i onima u nevolji.

Dobro ide od kreativnog izražavanja, širenja svjesnosti, umjetnosti, meditacije.

Ovom aspektu bit će naročito podložni Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe.

Julijana Oremović

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI