0
JUPITER U ZNAKU STRIJELCA

JUPITER U ZNAKU STRIJELCA

JUPITER U ZNAKU STRIJELCA

Piše – Milan Šašić / kontakt – 00381 64 217 0930

 

Jupiter u znaku Strijelca, od danas 08.11.2018. u 14h, u znaku kojim vlada, uglavnom stavlja naglasak na visoko obrazovanje i na mogućnost školovanja, života i rada u inostranstvu i to uglavnom na zapadu i na mnogo putovanja.

U najvećem procentu se sa ovim položajem postiže visoko obrazovanje osoba sa ne rijetko magistarskim i doktorskim titulama sa naglašenom sklonošću metafizičkoj misli.

Ovakav položaj Jupitera stvara velike mislioce i psihoanalitičare, velike putnike i istraživače ali i velike boeme.

Položaj Jupitera u Strijelcu pokazuje potrebu da se pronađe sistem kojim se utiče i upravlja ponašanjem i sobom i drugima i uglavnom se uspjeva da se nepristrasno uklopi i prilagodi u sve oblike življenja i ponašanja čime se stiče i poštovanje i ugled.

Budi se religioznost ali i stvaranje sopstvenih sistema vrjednovanja vjere i sopstvena suština postojanja. Pojavljuje se veliko zanimanje i interesovanje za istorijom ili istraživanjem stranih religija, kultura i rasa ali i društvenih sistema pa nisu rijetki veliki uspjesi na tim poljima i na globalnom nivou.

Kada je Jupiter loše aspektovan rizik je da se postane većim katolikom od Pape i naglašena je potreba da svi prihvate isključivo sistemi vrjednovanja koji se zastupa lično ili kolektivno i bez sentimantalnosti odbaci sve one koji se ne slažu ili su protiv takvih stavova.

U širem društvenom kontekstu takav stav zna da izazove i sukobe širih razmjera posebno ako su u pitanju religiozna vjerovanja koja se ortodoksno protive određenoj kulturi ili politička ubjeđenja.

Lični stav a naročito egoizam biva prerušen u šovinizam (nacionalni, vjerski i sl.).

U lošim aspektima širom su otvorena vrata praznoverju i ideološkim zabludama kojih onaj ko ih prezentuje nije svestan da su zablude i ne rjetko dolazi do većih psiholoških poremećaja iz razloga nepravilne socijalizacije.

Jupiterova najsnažnija osobina u znaku Strijelca je da se čvrsto drži određenog stava što u lošim aspektima može da dovede do velikih nesuglasica i problema.

Nije nimalo lako iskorjeniti a ni promjeniti nečiji loš ili pogrešan stav ili ubjeđenje i zato se mora veoma pažljivo raditi sa ovim osobama i pravilno ih voditi kroz prave moralne vrijednosti.

Kako će na vas uticati JUPITER u Strijelcu Poslušajte OVDJE

NOSTRADAMUS 2019 – PROROČANSTVO

Nostradamusova proročanstva predvidjaju da će 2019 godina biti godina pravde, a mogići su i mnogi zemljotresi i uragani, posebno to može biti izraženo u januaru, aprilu, julu i oktobru. Godina duhovne gladi i CRNOG sunca…

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI