0
Kako izbaciti magiju

Kako izbaciti magiju iz svog tijela

za Treću Dimenziju MAGIC piše Raif ESMEROVIĆ – ogledanje@gmail.com

Malo je poznato da crna magija ima snažan emocionalni uticaj na um i misli žrtve te je upravo zbog toga ona lišena intelektualne energije, usljed koje gubi volju za životom ili bilo kakvim napredovanjem. Vradžbina često djeluje kao prepreka između snage i uma začarane osobe pa ona neuspješno pokušava da vodi normalan život. Njihov pogled i stav je uglavnom negativan, sve im je besmisleno ili uzaludno te nemaju nimalo poticaja za napredovanje.

Svako ko je pogođen djelovanjem crne magije osjeća se mentalno blokiranim, nemirno spava a san mu je prožet noćnim morama, negativnim mislima ili strahom. Na fizičkom nivou žrtva može osjećati težinu na grudima i oko srca. Ponekad se po koži pojave tajanstvene modrice, dolazi do ubrzanog rada srca i problema sa disanjem. Pored ovih individualnih simptoma crnomagijaški uticaj se demonstrira i šire tojest kroz poremećene odnose i situaciju u kući. Naime, tada dolazi do čestih svađa unutar familije, a bez ikakvog valjanog razloga, žrtva magije ima priviđenja, jer joj se čini da neko ili nešto šeta po kući, ili pak ima osjećaj gušenja čim pređe kućni prag.

Na djelovanje crne magije posebno su osjetljiva mala djeca, kućni ljubimci te kućno cvijeće, pošto oni prvi apsorbiraju negativnu energiju u sebe pa tako beba postaje razdražljiva, pljačljiva, nemirno spava, kućni ljubimac je nemiran, slabo jede ili se povlači u sebe dok sobno cvijeće vene i suši se bez očitog razloga.

Ovo su također neki od znakova štetnih posljedica koje izazivaju zle vradžbine:

– Iznenadna ili neobična smrt u familiji, u što se računa i smrt kućnog ljubimca.

– Pojavljivanje tamnih silueta po sobama.

– Želja sa samoćom, bježanje od ljudi, izbjegavanje bogomolje ili čak razmišljanje o smrti.

– Tajanstvene bolesti koje se pojavljuju u porodici.

– Žena ne može zatrudnjeti iako nema medicinskih prepreka za to.

– Pobačaj ili neprirodna smrt djeteta.

– Nedostatak želje za napredovanjem u životu.

– Stalni finansijski problemi.- Pojava neobjašnjivog straha.

– Vlaga u kući iako je izolirana od nje.

Bitno je znati i to da se učinak crne magije teško otkriva. Ona se uglavnom detektira kada bude kasno tojest kada postane opasna po život osobe na koju se usmjerila.

Rituali borbe protiv zla Poslušajte ovdje

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI