0
KAKO USPOSTAVITI KONTAKT SA DUHOVNIM VODIČIMA

KAKO USPOSTAVITI KONTAKT SA DUHOVNIM VODIČIMA

KAKO USPOSTAVITI KONTAKT SA DUHOVNIM VODIČIMA

(Napomena-Bolje je prvo vježbati kontakt sa Višim Ja pa tek onda sa vodičima)

Kroz vježbe komuniciranja sa duhovnim vodičima brzo ćete prepoznati razliku između vaših vodiča i drugih bića. U nastavku vam ukazujemo na nekoliko načina da to učinite. Ispitajmo razlike između vaših misli koje donosi ego i svijesti vašeg Višeg ja.

Prvo, da li je misao usmjerena prevashodno na vaš lični život?

Da li se tiče sigurnosti i dobrobiti vašeg fizičkog tijela?

Da li uključuje neke oblike traganja za tuđim priznanjima?

Brinete li se o tome šta drugi ljudi misle?

Da li misao podstiče osjećaje straha?

Da li podrazumjeva mnogo strategije i planiranja?

Da li podstiče nelagodu/brigu o budućnosti?

Donosi li neugodne osjećaje u tijelu?

Imate li osjećaj da ta misao pokušava da vas uvjeri u nešto?

Imate li osjećaj da se čvrsto držite određenog poželjnog načina života i odbijate da razmotrite stvari koje mogu da ugroze takav način života?

Negativni entitet može pokušati da u vama izazove takve misli, ali je vjerovatnije da one stižu iz vašeg sopstvenog podsvjesnog uma ili ega. Predlažemo vam da kroz meditaciju reprogramirate podsvesni um ili da prizovete svoje Više ja pomoću tehnike koja vam je ovde pokazana, kao način da umanjite uplitanje vašeg podsvesnog uma i vašeg ega. Vaše Više ja će govoriti blago, tiho i direktno, bez stvaranja zbrke i nemira. Više misli djeluju objedinjavajuće time što pojednostavljuju stvarnost, dok niže misli obično komplikuju stvari. Dok slušate svoje Više ja, osjetićete se lakši, prošireni i sa više energije, a u isto vrijeme mirni i jasni. Jednostavno znate šta je za vas ispravno, umjesto da opsesivno lutate tragajući za tim. Neće biti onog beskonačnog „šta ako?“, koje se ponavlja u vašem umu. Informacije od vaših viših aspekata će obično doći u vašu svijest i odjednom biti tamo, bez nekih naročitih fanfara. I to bez ikakvog ili sa tek malo napora. Ako čujete glas, on neće pokušavati da vas uvjeri u bilo šta, nego će vas blago podsjetiti da otpustite i vjerujete. Osjećaji u vašem tijelu će vam više od svega reći ko vam se obraća. U svjetlu ogromne lepeze duhova koji se takmiče za vašu pažnju, važno je da počnemo sa prizivanjem psihičke i duhovne zaštite. Ukoliko niste pod neposrednim napadom negativnih entiteta, najbolji način za prizivanje zaštite je da pozovete Božju Zlatnu, Blistavu Svjetlost Ljubavi da potpuno ispuni vaše biće i okruži vas omotačem zaštite. Jednom kad ste se potpuno zaštitili, upotrijebite sljedeću invokaciju:

SAD PRIZIVAM MOJE DRAGE, DOBRONAMJERNE
DUHOVNE VODIČE PUNE LJUBAVI DA MI SE JAVE.
PODUČITE ME SVOJOJ LJUBAVI i MUDROSTI.
OSNAŽITE ME SVOJIM PRISUSTVOM. ZAHVALJUJEM VAM, VOLJENI DUHOVNI VODIČI.

Nakon toga ostanite tihi i ispraznite um, dozvoljavajući da energije vodiča uđu u vašu svjesnost. Možda će vam, prije nego što postanete svjesni duhovnih vodiča, trebati brojne meditacije i prizivanja. Oni mogu da se pojave kao slike koje se oblikuju u vašem umu; možda ćete čuti glasovne poruke ili pak jednostavno osjetiti različitu energiju od one koju ste osjećali ranije. Što više budete vježbali, to više ćete naučiti da uviđate razliku između duhovnih vodiča, energija svog Višeg ja i podsvjesnog uma. Kad tražite zaštitu, najbolje je da zamolite da u vaš prostor mogu da uđu samo one energije, entiteti i misaone oblici koji su stopostotno od Božje Svjetlosti Ljubavi. To automatski eliminiše duhovne entitete koji se nisu razvili iznad treće gustine.

JA PRIZIVAM SAMO ONE ENERGIJE, MISAONE OBLIKE i ENTITETE KOJI SU OD STOPROCENTNOG BOŽJEG
SVJETLA LJUBAVI, DA RADE SA MNOM I POMOGNU MI
NA MOM DUŠEVNOM PUTU. ZAHVALJUJEM VAM,
VOLJENA BIĆA SVJETLOSTI

JA SADA TRAŽIM DA SVE ENERGIJE, MISAONI OBLICI I ENTITETI KOJI NISU OD STOPROCENTNOG BOŽJEG
SVJETLA LJUBAVI ODMAH NAPUSTE MOJ PROSTOR,
TRAJNO I U POTPUNOSTI. ZAHVALJUJEM VAM
VOLJENA BIĆA SVJETLOSTI

Dio teksta iz knjige Sal Rachele “Integracija duše”

Utočište – Sanctuary

Image by LoveToTakePhotos from Pixabay

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI