0
Kineski horoskop za maj

Kineski horoskop za maj 2018

Kineski horoskop za maj 2018

Kineski horoskop za maj 2018. godine predviđa opčinjenost strastima, slatkim požudama i velikim ambicijama, a konce naše sudbina povlači Yin Vatrena Zmija koja je počela da vlada 5. maja 2018. godine, piše Lovesensa.rs

 

Zmija je tajanstven i šarmantan znak koji ne prihvata poraz, a ovog mjeseca zavladaće njena vatrena energija koja od nas zahtjeva transformaciju i razvoj na svakom polju.

 

U 2018. godini vlada stabilan i miran Zemljani Pas, a takvo zatišje podstiče Zmiju da postane još spretnija i da snažnije zastupa svoje interese. Ako volite da živite u okvirima drage rutine, maj će biti težak mjesec za vas, jer vatrena Zmija diže prašinu i pali vatru kada se najmanje nadamo. Međutim, njena vatrena priroda poštuje usavršavanje, samoisceljenje i negovanje kundalini energije, pa je ovo savršen mjesec za duhovni razvoj uz pomoć meditacije, joge ili akupunkture.

 

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2018 

 

Pacov – maj 2018.

Nova, duga ljubav otvara svoja vrata sretnim pripadnicima ovog znaka u najljepšem proljetnom mjesecu. Ne obazirite se na prepreke koje vam negativne osobe prave u prvom dijelu maja, samo budite malo pažljiviji nego inače. Vaša pozicija na poslu je sve jača, ali izbjegavajte nepotrebne rizike. Maj će biti vaš mjesec napretka.

 

Bivo – maj 2018.

Proletni šarm čini vas jednostavno neodoljivim, ali vi ćete biti oprezniji nego ikad do sad. Znate da nudite otvoreno srce i toplu dušu, pa s punim pravom očekujete to isto i od potencijalnog partnera. Nemojte se iznenaditi ako baš takav nastup donese sreću i susret s osobom koja će maj učiniti posebnim. Na poslu se prilagodite promjenama, nagrada će biti adekvatna.

 

Tigar – maj 2018.

Dragi Tigrovi, ovo je vaš sretan mjesec kad je u pitanju ljubav. Zaljubljenost na prvi pogled pokosiće vas u trenutku, a predaćete se brže nego što je pametno. Treba vremena da se i duše upoznaju, potrudite se da ga obezbjedite i partner i vi. Na profesionalnom planu, napredak je izvjestan, nemojte sami sebi da postavljate ograničenja.

 

Zec – maj 2018.

Profesionalni ciljevi ispunjavaće vas čitavog mjeseca, postavićete visoko svoje kriterijume i biće vam neophodna pomoć pravih ljudi da biste ih i dostigli. Naravno, podrška moćnih nije dovoljna jer morate i sami uložiti dosta napora. Ipak, ostaje vremena i za opuštanje u nježnoj atmosferi. Usamljeni pripadnici znaka konačno ovog mjeseca mogu očekivati i prijatno društvo.

 

Zmaj – maj 2018.

Maj je mjesec obnove za Zmaja! Pravi je trenutak da obnovite svoje društvene kontakte, da razmislite o novoj organizaciji svog života, da potražite podršku u oblastima u kojima ne uspjevate da sve postignete. Umor vas sprječava da se posvetite najbližima, uložite novac u svoje vrijeme i vratiće vam se stostruko.

 

Zmija – maj 2018.

Počinje mjesec kompromisa za vas, vrijeme je da počnete da tražite srednji put u svakoj napetoj situaciji. Nikakva tvrdoglava insistiranja na svom pravu ili mišljenju neće vam donijeti koristi, uspjeh očekuje samo one koji su u stanju da prihvate zdravu konkurenciju ideja. Pitajte svoje bližnje za stav, osluškujte tuđe mišljenje. Tiha voda brijeg roni.

 

Konj – maj 2018.

Padaju maske ovog mjeseca, velike riječi poslužile su samo da se prikriju slatke tajne zaljubljenog srca. Da održite magiju, nemojte odati sve. Na poslu će baš vama pripasti dužnost da rješite više važnih problema, ali vi ćete pronaći adekvatan odgovor na sve izazove. Kreativnost vas vodi ka nagradi, inventivni profesionalci iskoristiće situaciju da se pokažu u najboljem svijetlu.

 

Koza – maj 2018.

Nećete doći do novih rješenja ako sve radite na stari način. Proširite svoj univerzum, budite spremni da krenete u nepoznato i zvijezde će vam pokazati put prema onoj posebnoj osobi s kojom ćete doživeti magiju. Na poslu pokažite strpljenje i pokušajte da krenete u susret problemima – budite spremni da ih rješite i prije nego što stignu do najoštrije faze.

 

Majmun – maj 2018.

Da li će to biti ljubav ili ne? Da li će se pretvoriti u prelijepo prijateljstvo? Romantični pripadnici znaka biće presretni što ih ispunjava ovako moćna vibracija sreće, jer su sreli dušu koja će ih pratiti u dobru i zlu. Nekoliko riječi biće dovoljne i da se nasluti kuda ide vaše novo poznanstvo, pazite da ih dobro razumijete. Na poslovnom planu, čeka vas velika sreća, pokažite snagu koja vas inače krasi.

 

Pijtao – maj 2018.

U narednih 30 dana nemojte podleći svojoj težnji da neke bolne teme zatvorite, da neke važne stvari prećutite. Nije vrijeme za samoću, otvorite se prema osobi koja vas je toliko puta do sada razumijela. Na poslu se savjetuje fleksibilnost, a ako je zaista neophodno, pristanite i na rizik. Samo prethodno provjerite da li su nadređeni upoznati s vašim stavom i preuzimaju ipak odgovornost.

 

Pas – maj 2018.

Vrijeme je da promjenite svoj odnos prema kolegama koje su zadužene da uvedu novu organizaciju rada, uvidjećete da neke od tih promjena i vama donose veliku korist. Također, nemojte dozvoliti da na profesionalni plan utiču iznenadna burna dešavanja u emocionalnom polju. Mir je potreban u obje sfere života, a usamljeni pripadnici znaka tome treba samo da dodaju spremnost na nove susrete. Slijedi uspjeh.

 

Svinja – maj 2018.

Na profesionalnom planu situacija se naglo komplikuje, a vi se morate osloniti na svoj instinkt i biti vrlo oprezni. Ne zaslužuju svi vaše povjerenje, daleko od toga, pa zato ne rizikujte previše. Više se otvorite na personalnom planu, ne čuvajte ljubomorno svoje sentimentalne tajne. Iskrenost će vam biti uzvraćena.

 

Kad sretnete OVIH 13 životinja, one vam nose određenu poruku – evo koju! 

 

foto pixabay.com / tekst  Lovesensa.rs / obrada i dorada Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI