0
Koliko puta ćete u životu doživjeti veliku ljubav

Koliko puta ćete u životu doživjeti veliku ljubav: OVA 3 znaka samo jednom!

Velike ljubavi koje su se okončale ostavljaju neizbrisive ožiljke, potrebno je puno godina da se prebole, a neke nikad ne prolaze. Zodijak uveliko utiče na način na koji doživljavate emocije i na kraju birate svoje pratioce.

Ovan
Vi ćete voljeti tri puta u životu. Predstavnici ovog znaka su skeptični kada je u pitanju ljubav. Generalno mogu voljeti tri puta u životu. Često se kod njih bivši partner ne računa i tako iz radoznalosti pronalaze nove ljubavi.

Bik
Bik je znak koji zaista može samo jednom voljeti. Kada Bik voli osobu, spreman je provesti cijeli život s njom, bez sumnje.

Blizanci
Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Predstavnici ovog znaka imaju tendenciju da traže apsolutnu ljubav do kraja njihovih života, bez obzira na njihovo trenutno emotivno stanje. Najčešće, ljubav dolazi tri puta, a Blizanci misle da su pronašli pravu osobu – svaki put.

Rak
Rakovi mogu upasti u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ukoliko su razočarani u svoju prvu ljubav, oni troše duge periode vremena u potrazi za novim partnerom, ali kada ga konačno pronađu – daju sve od sebe.

Lav
Lavovi vole stalno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi. Lavovi su osvajači i ne boje se emotivnog sudjelovanja u novoj vezi, čak i ako postoji opasnost da budu prevareni ili povređeni.

Djevica
Djevice mogu voljeti samo dva puta u životu. One su vrlo sumnjive i skeptične u području ljubavi. Vole najčešće dva puta u životu, jer teško dozvoljavaju nekome da potpuno okupira njihov svijet.

Vaga
Vaga je drugi znak pored Lava, koji zaista može voljeti svakog novog partnera. Čak i da tuguje na krovu dok gleda u mjesečinu, ona je spremna započeti novi odnos punim srcem.

Škorpija
Škorpion zaista voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali stvarno samo jednom vole. Za Škorpiona odnos nije samo fizički, već duboko emotivan i ovi vrlo tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strijelac
On ima četiri ljubavi u svom životu. Strijelci su iskusni u području ljubavi i mogu voljeti četiri puta u životu. Ali za ostati s nekim na kraju… morat će naučiti praviti kompromise.

Jarac
Jarčevi mogu voljeti dva puta u životu, ali uz velike teškoće, jer im nije lako izraziti svoje osjećaje. Isto tako, zbog njihove snažne osobnosti, oni su ti koji prekidaju veze.

Vodolija
Vodolije imaju tri ljubavi u životu, uključujući i ljubavnice ili ljubavnike s kojima varaju svoje partnere. Imaju tendenciju tražiti idealnog partnera – koji je najbolji prijatelj i ljubavnik.

Ribe
Ribe mogu istinski voljeti samo jednu osobu tokom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i ne puštaju.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI