0
Kreću korjenite promjene

03. i 04. 01.2021. Kreću korjenite promjene, RAZOTKRIVANJE TAJNI, važne vijesti i promjene u odnosima

Mesec je u Djevici u trigonu sa Uranom u Biku u poslijepodnevnim satima, što može mnogima donijeti neka neočekivene dešavanja i promjene..

Usmjerenost ka detaljima, perfekcionizmu. Dobro vrijeme za liječenje, posebno u noćnim satima, kada su Sunce u Jarcu i i Mjesec u trigonu.

Harmonična energija, koja utiče povoljno, posebno na zemljane znake.

Pravo vrijeme za mentalnu čistoću i fizičku je danas. Čišćenje ne samo životnog prostora i tijela nego i vaše misli. Mentalna higijena je važna. Ono što je suvišno i štetno vezano za misli, brige i strahove treba izbaciti iz svoje glave i svoje duše.

Osjetićete se tada bolje i put ka ozdravljenju je tek tada moguć, ali i ka boljem životu. Uslužnost je bolja sa Mjesecom u Djevici, a sada kada je Merkur u Jarcu ima više razboritosti, promišljenosti i jasnoće. Merkur ide ja Plutonu, ulazi u konjunkciju i to će se osjetiti i u naredna dva dana.

Nastupaju promjene, veće, kroz informacije, komunikaciju, neke odnose, kao i kroz neke odluke, poslovne dogovore. Totalne promjene, za neke obnavljanje, za druge prekid nekih odnosa.

Moć misli i moć podsvesti je ogromna. Kod nekih može biti konstruktivna, ako vam pravi dobre tranzite, a kod drugih destruktivna.

Mjesec će 04.01. biti u noćnim trigonu sa Plutonom i Merkurom, koji su u konjukciji i ovo će donijeti do korjenitih promjena u energiji, što može da utiče na masu ljudi. Razotkrivanje tajni. Riječ je o novinama, jer nešto staro odlazi da bi novo došlo.

Nekima ovo može da donese regeneraciju, izliječenje ili obnovu nečega, nekom stanja ili nekih odnosa.

Ovo će najviše osjetiti oni koji imaju planete na i oko 24 Jarca, Djevice, pa onda i ostalih kardinalnih znakova, Raka oko 24., Ovna i Vage.

Osjetiće i mnogi drugu.

Neki krajnje pozitivne, a kod nekih i ne.

Pluton utiče na masovnost, te veliki dio ljudi može osjetiti ove uticaje. Obratite pažnju što govorite, mislite odlučujete, jer su vaš misli moćne, a riječ mogu biti mnogo sugestivnije, jače, djeltvornije. Neki odnosi se mogu iz korijena promjeniti.

Srećno!

Astrolog Svetlana Milenković-Filipović

Imagen de PhotoVision en Pixabay 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI