0
Ljetno pomračenje Sunca i Mjeseca

Ljetno pomračenje Sunca i Mjeseca donosi promjene, šta donosi vašem znaku?

Ljetno pomračenje Sunca i Mjeseca donosi promjene, šta donosi vašem znaku?

Prvo ljetno pomračenje Sunca daće još veću dubinu svim našim osjećajima i potrebi da se emotivno vežemo. Srce je snažno i hrabro, spremno da se bori za sve što voli. Ništa nam nije teško kad se radi o ljubavi, djeci, porodici i svemu onome što nam daje osjećaj sigurnosti.

Rak, Škorpija i Ribe sigurni su u ljubavi, a na svojim duhovnim putovanjima dobijaju važne uvide.

Jarac, Bik i Djevica osjećaju previranja u sebi, pa uporište traže u poslu i stvaranju materijalne sigurnosti.

Blizanci, Vaga i Vodolija izvlače na površinu svu svoju romantičnost i maštovitost kako bi učvrstili ljubavne veze i poslovne uspjehe.

Ovan, Lav i Strijelac sigurnost traže u intimi svog doma, privremeno im je potreban mir.

 

Pun Mjesec u Vodoliji, 27. jula, dolazi u svom tamnom izdanju, uz pomračenje Mjeseca. Donosi pojačanu svjesnost, a naši bližnji su ogledala u kojima vidimo sebe onako kako se već dugo nismo vidjeli. Želimo da mjenjamo sve što ne valja i popravimo sve što možemo, prvenstveno u odnosima sa drugima.

Vodolija, Vaga i Blizanci nemirni su i osjetljivi. Mogli bi se razočarati u neko prijateljstvo, ali to će ih podstaći da se vrlo originalno dokažu na društvenoj sceni.

Ovan, Lav i Strijelac najspremniji su da oproste i probude šarm i romantičnost kako bi osvojili ljubav i povjerenje.

Jarac, Djevica i Bik mogu napokon završiti poslove koje su previše odugovlačili. Inovativni su u organizaciji poslova i godi im osjećaj kontrole.

Ribe, Rak i Škorpija intuitivno znaju da samo treba da se prepustimo toku života. Snaga njihovih osjećaja pokrenuće pozitivne promjene.

Opširnije šta vam donosi ovaj KRVAV MJESEC poslušajte OVDJE

Drugo ljetno pomračenje Sunca dolazi sa mladim Mjesecom u Lavu, 11. avgusta. Energija ljubavi i samosvijesti usmjerava se unutra pa možemo ojačati ljubav prema sebi.

Lav, Vodolija, Škorpija i Bik vrlo su kreativni, zaigrani i osjetljivi. Iz te unutrašnje osjetljivosti mogu ostvariti još dublju povezanost s onima koje vole.

Ovan i Vaga romantičnim će potezima osnažiti svoju ljubavnu vezu, a Strijelac i Blizanci zablistaće idejama koje će otvoriti zanimljive poslovne mogućnosti.

Rak i Ribe mogu unovčiti svoju maštovitost, a Djevica i Jarac spontani su u pokazivanju osećanja, spremni na neki veliki korak u vezi.

Uskoro Opširnije…

preuzeto sensa.hr / a/t/v trecadimenzija.com / foto pixabay.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI