0
Ljubav u novembru

Ljubav u novembru: Rak, Vaga i Vodolija biće NAJSRETNIJE na svijetu, a OVAJ ZNAK čekaju SAMO FRUSTRACIJE

Ljubav u novembru: Rak, Vaga i Vodolija biće NAJSRETNIJE na svijetu, a OVAJ ZNAK čekaju SAMO FRUSTRACIJE

Kako zvijezde kažu, mjesec novembar biće dobar za stvaranje nečeg novog na starim temeljima. Zato je ovo prava prilika da nešto mijenjate, ukoliko je vrijeme za korijenite promjene. Aspekt Venere i Jupitera u konjunkciji garantuje sklad, sreću, ljubav, veselje, a ova četiri znaka Zodijaka osjetiće najveće promjene uslijed uticaja zvijezda u novembru.

 

RAK

Rakovi će u ovom periodu prosto uživati. Čekaju vas samo dobre stvari – lijepi ljubavni sastanci, početak nove romanse, a moguća je i tajna veza, nešto skriveno od očiju drugih čega ćete se sjećati sa smiješkom. Oslobodit ćete iz sebe nešto što niste ni znali da postoji, ljubavne čežnje koje ste dugo tajili. Takođe, novembar je vrlo povoljan i ukoliko razmišljate o širenju porodice i o djeci.

 

VAGA

Tokom ovog novembra ljubav vam stiže u susret, nada vam se. Zato pažljivo osmatrajte i osluškujte oko sebe kako biste spazili svaki znak. Nećete se ustručavati da prvi priđete potencijalnom partneru, mada vam više odgovara da prefinjeno zavodite. Ljubav će vam ovog mjeseca biti u prvom planu – odnos s voljenom osobom, zajednički stavovi, slaganje u mišljenju, ali i novac.

 

VODOLIJA

U prvom dijelu mjeseca zvijezda vodilja će pokušavati da vas usmjeri ka sreći, ali i vi ćete morati da se prilagodite i da malo popustite. Nemojte se začuditi ako vam se ljubav i posao pomješaju jer ćete najviše uspjeha postići kroz zajedničke aktivnosti ili će vaš partner ostvariti veliki uspjeh. U drugom dijelu mjeseca više ćete odmarati i bićete opušteniji.

 

RIBE

Čini se da vas krajem mjeseca čekaju loša sreća, nervoza, iskušenja, teške odluke. Ipak, ljubav neće sasvim nestati, posebno u intelektualnom, kulturološkom ili duhovnom slaganju, što može imati veze sa udaljenim mjestima i povezanošću internetom. Smiješe vam se i romantična putovanja.

Poslušajte šta vam donose zvijezde u 2018 Godini OVDJE

(yourtango.com / zena.blic.rs / foto Pixabay.com)

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI