0

Ljubavna magija: NEKA BUDE TAKO I NIKAKO DRUGAČIJE!

Iako je ljubavna magija najpopularnija i najtraženija o njoj se najmanje zna. Razloga tome ima nekoliko a najvažniji je da većina onih koji rade čarke za ljubav osim osnovnog recepta ne znaju teorijsku pozadinu, bez koje je nemoguće ispravno prakticirati ovu vještinu.

Odmah na početku neophodno je naglasiti da ljubavna čarolija ne djeluje ekspresno i ko misli da će ostvariti brze rezultate neka ne traži pomoć u njoj. Kao i svaka druga magija i ljubavna traži ponavljanje, a tu je riječ najmanje o tri ili najviše devet ponavljanja u određenim periodima. Najranije rezultate treba očekivati u periodu od tri mjeseca. Rjetko kada budu prije navedenog vremena. Zna se desiti da se vradžbina ostvari unutar četiri, pet ili šest mjeseci. Razlog tome jeste da okultnoj sili treba dovoljno vremena i akumulirane snage da zavlada umom i srcem željene osobe. Naročito ako ona nije blizu onoga ko izvodi čarke.

Nešto brži rezultati su ostvarivi u pogledu ljubavnih napitaka i prahova, jer je tada moguć lični kontakt. Čarka koja se pojede ili popije ulazi u krv a preko nje dolazi do glave i mozga gdje mjenja ljudsku svijest i način razmišljanja. Stoga je oduvijek ovaj oblik magijskog rada i djelovanja bio najpoželjniji.

Tajna uspješnosti krije se u sastavu ljubavnih napitaka, u kojima je uvijek prisutan genski materijal i životna energija koju jedna osoba želi “prebaciti” u drugu, i tako napraviti razmjenu informacija. Naime, kada zaljubljena osoba radi napitak njena krv je jaka i uzburkana, energetski potencijal na nivou a misaoni dio pun maštanja o ljubavi i sreći. Time su, kratko rečeno, zadovoljeni svi preduslovi za pravilno usmjeravanje energije i postizanje cilja. Još ukoliko pri tome osoba koja pravi čarku ima puno povjerenje u nju – rezultat nikako ne može izostati.

Kao što ćete i sami vidjeti u nastavku teksta za moćnu ljubavnu čaroliju ne trebaju vam nikakve babe, šišmiši, katanci, čvorovi ili med. Čovjek je sam po sebi magično biće i posjeduje sve čarobnosti. Samo ih treba znati pravilno iskoristiti.

Ljubavna magija se uvijek radi noću, kada je astrološki uticaj Venera i Mjeseca najintenzivniji. Preporučuje se da bar 12 sati prije rada ne konzumirate meso ali zato pojedite nešto slatko poput čokolade desetak minuta pred početak čaranja. Možete uz to popiti i čaj od šipka. Zašto je sve ovo potrebno nekom drugom prilikom a sada ćemo se posvetiti praktičnom dijelu.

LJUBAVNO VINO

Za ovu čarku potrebno vam je crno vino i nova igla. Ubodite se po vrhu domalog prsta lijeve ruke i zamislite rezultat koji želite dobiti čaranjem, dodajući  neparan broj kapi u vino, pritom govoreći:

Kad budeš (ime) pio vino,
čeznut ćeš za mnom sa svom svojom strašću,
a sve tvoje misli bit će okupirane samo sa mnom.

Nakon toga ponudite voljenu osobu pićem.

MAGIČNA KOCKA ŠEĆERA

I za sljedeće čaranje biće vam potrebna igla, ali i crvena svijeća te kocka šećera. Zapaliti svijeću i razmišljate o ugodnim trenucima provedenim sa voljenom osobom. Zatim ubodite prstenjak iglom, istisnite jednu kap i recite:

Kao što mi je draga moja kap krvi, tako neka tebi (ime) budem draga. Tako i nikako drugačije.

Dok izgovarate ove riječi kapnite krv na šećer, misleći na svog ljubavnika. Ovaj obred treba ponoviti 3 puta, tojest na kocki šećera trebaju biti 3 kapi krvi. Nakon toga, neka svijeća izgori i a kocku šećera stavite u piće ili hranu ljubavniku.

KAP KRVI ZA LJUBAV

Dodajte jednu kap krvi vinu ili nekom drugom piću, prethodno izgovarajući magične riječi:

Kako je ova krv u meni,
tako si i ti (ime) za mene.

Napitak mora biti hladan, inače će se krv zgrušati i neće biti učinka. Ne preporučuje se dodavanje u viski ili konjak, jer se u takvim pićima brzo zgrušava.

ČARKA ZA VEZANJE

U namjeri da voljenog muškarca “okuje” snažnim lancima vjernosti i strasti žena u periodu dok Mjesec raste u keremičku posudu izlije spermu dotičnog, koju je sačuvala u kondomu od zadnjeg odnosa, te doda u nju svoje pljuvačke i tri kapi krvi iz bilo kojeg prsta na ruci. Potom kažiprstom mješa smjesu u krug i govori:

Neka moja krv probudi ljubav
u tvojoj krvi, zapali strast,
N (njegovo ime) srce, tijelo i dušo odazovi se!
Neka dan i noć sanja samo mene,
neka ne želi biti ni sa kim drugim
osim sa mnom u postelji!
Sile magije, donesite mi strast, želju,
pohotu N.
Neka bude tako i nikako drugačije!

Magična zakletva se ponovi tri puta a potom ovaj ljubavni napitak postupno stavlja u hranu svom dragom, pazeći pritom da nije vruća.

ČARKA SA SLIKAMA

Za čaranje pripremite crvenu tkaninu i konac, kupiti novu iglu i pronađite slike: jednu vašu a drugu od ljubavnika. Osim ovoga, trebat će vam i crvena svijeća te sperma iz kondoma. Na početku čaranja spermu razmažite po svojoj slici i slijepite je na ljubavnikovu. Potom ih tako spojene umotajte u tkaninu i sašijte koncem, govoreći:

Moj (njegovo ime) strastveno me zagrlio, pustio svoje sjeme sa strašću
i zauvijek se zalijepio za mene,
gdje god bio zalijepljen ostao.
Voli me i želi N (ime) strastveno, vruće, svake noći i svakog sata.
Neka bude tako i nikako drugačije!

Zatim se na tkanini naprave tri čvora i na njih morate nakapati vosak riječima:

N me strastveno voli i želi.

Čarku koji ste upravo načinili ostavite ispod kreveta na kojem vodite ljubav. Dok je polažete na tajno mjesto ispod postelje trebate reći:

Mojim riječima nema konkurencije,
i niko ih ne može nadjačati.

LJUBAVNA MAGIJA ZA MUŠKARCE

Kako se muškarci često žale da su skoro svi rituali ljubavne magije rezervisani za nježniji spol ovog puta donosim neke recepte samo za njih. Glavni rekvizit je dio njih samih tako da je potrebno samo da imaju kontakt sa željenom osobom.

PRVA ČARKA

U danima dok Mjesec raste potrebno je uzeti nekoliko mrvica hljeba i nositi ih pod pazuhom 4 dana. Nakon toga mrvice pomješajte sa svojom spermom.  Odmah zatim uzmite nekoliko vlasi kose djevojke koju želite i zapalite iz zajedno sa tri suhe latice crvene ruže. Dobiveni pepeo pomiješajte sa spermom i mrvicama hljeba i ubacite u flašu crnog vina. Potom tu flašu s vinom ostavite u mračnoj prostoriji dvije sedmice a na kraju ga procijedite i poslužite dragoj da pije. Naravno, i vi trebate piti vino.

DRUGA ČARKA

U periodu dok Mjesec raste treba uzeti nekoliko vlasi svoje kose i nekoliko vlasi kose djevojke koja vam se sviđa. Sve te dlake se onda spoje i po njima se prospe svoje sjeme. Čim se sljepljene dlake osuše treba ih odnijeti u djevojčin stan i tajno podmetnuti u njen krevet tojest ugurati ispod madraca da budu neprimjetne.

Obje opisane čarke sa spermom rade se u cilju buđenja snažne seksualne privlačnosti i želje kod određene žene ili djevojke. Uz njihovu pomoć se isto tako može učvrstiti postojeća veza ili brak.

Raif Esmerović
www.esmerovic.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI