0
Anđeoska poruka

Ljubavna svijeća anđela Rafaela

autor teksta: Raif Esmerović

U magijskoj tradiciji mnogih naroda Latinske Amerike vrlo je popularno prizivanje anđela te traženja pomoći od njih, posebno u pogledu ljubavnih problema. Među najpoželjnijim za taj slatki posao svakako je sveti Rafael za kojeg se tvrdi „da obično dobro i brzo riješi bilo kakav problem, bez mnogo Vašeg truda“.

Da biste i Vi sami mogli da se obratite Rafaelu i zatražite od njega pomoć u svemu onome što muči zaljubljeno srce potrebno je da nabavite novu svijeću crvene boje. Iako nije obavezno i presudno za uspjeh rituala no poželjno je svijeću prije upotrebe namazati sa ružinim uljem. Još ukoliko pored svijeće zapalite i mirisni štapić od sandalovine, mošusa ili jasmina, stvorit ćete idealnu atmosferu da vaši zahtjevi što brže stignu na astralnu razinu odnosno tamo gdje su i upućeni.

Kleknite na koljena, ispred zapaljene svijeće, i tihim glasom izgovorite slijedeću molitvu:

„Gospodaru moj, Ti voliš da vidiš kako se ljudi ljube i ujedinjuju, jer Ti sam si ljubav. Dragi moj, sveti Rafaelu, vjerni prijatelju božji, donesi mi ljubav i sreću, očisti sve loše misli koje mogu postojati. Sveti Rafaelu, daj mi N. (ime voljene osobe), daj mi ovog čovjeka kojeg volim i ja ću zapaliti svijeću za tebe, da me sveci na nebu nikada ne nazovu nezahvalnom.“

Nakon ove molitve potrebno je reći Zdravo Marijo i Oče naš pa se na kraju lijevom rukom prekrstiti sedam puta.

Prije opisa drugog rituala važno je naglasiti da budete vrlo oprezni kada koristite crvene svijeće jer su one ultra seksualne i izazivaju niz magijskih efekata koji se ne mogu poništiti. Također, ukoliko često palite crvene svijeće u svom domu one mogu prizvati nepoželjne astralne entitete čija prisutnost uzrokuje neugodne posljedice poput tajanstvenih zvukova, sjena, padanja predmeta sa zida ili polica, itd. Međutim, ako ste obazrivi i svijeću palite samo u posebnim prilikama, poput ljubavnog susreta ili romantične večere, tada će njena svjetlost imati krajnje stimulirajući, erotski efekt, i kao takva ubrzaće intimno spajanje.

Zapalite naopako crvenu svijeću, onda je uspravite u normalni položaj i postavite ispred sebe. Gledajte fokusirano u njen plamen sedam minuta. Kada ste se potpuno predali tome, a vaša koncentracija je dosegla maksimum, što znači da ste si ispunili misli ljubavnom željom koju imate, izrecite slijedeću molitvu anđelu Rafaelu:

„Sveti Rafaelu, usliši moju molitvu koja je veoma mala. Samo želim da me N.(ime) voli, da bude vjeran i poslušan. Ako dobijem šta želim zapaliću mnogo svijeća, ali ako mi se ne odgovori, duše koje Gospod štiti patiće zbog nedostatka svjetlosti. Ova svijeća će osvijetlili tvoje misli prema meni a moja osjećanja imaće boju vatre koja simbolizira želju.“

Nakon molitve se izrecitira sedam puta Oče naš, te isto sedam puta Zdravo Marijo, uvijek pazeći da se nakon svake molitve prekrstite lijevom rukom.

Iako se ritual može izvoditi svaki dan i u bilo koje vrijeme, najbolje ga je prakticirati u noći mladog i punog Mjeseca, pošto su tada čarobne vibracije prisutne svuda oko nas u svom najjačem obimu. Svijeća se uvijek ostavi da izgori do kraja i sama od sebe ugasi. Ostatak je najbolje zakopati pod neki žbun cvijeća, naročito onog crvene boje.

Na kraju još jedan savjet: svaki dan blago pritisnite prstima sljepoočnice i zatvorenih očiju tri minute vizualizirajte ispred sebe ime voljene osobe. Na taj način stvarate magijsku konekciju između vas. Osjetite li nakon toga da vam igra neki dio tijela na desnoj strani to je pouzdan znak da voljene osoba razmišlja o vama.  A to je jasna potvrda da Vaš magijski angažman daje svoje rezultate.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI