0
Magija za uspjeh

Magija za uspjeh

Magija za uspjeh

Odradite sebi ovaj jednostavnan magijski ritual za uspjeh, ali trebate obratiti pažnju na jednu jako važnu stvar:

-pridržavati se redoslijeda i koraka.

 

loading…Pripremite se za magijski ritual.

Ako ne obavljate magiju noću(što je preporučljivo), onda zamračite stan. Provjetrite sobe jer je jako važno da bude svjež zrak, operite ruke prvo u hladnoj, a zatim u toploj vodi i obucite se u bijelu odjeću ili vama najdražu odjeću.

Pripremite sve što je potrebno:

-malu posudu riže

-sedam komada kovanica – novac

-jednu djetelinu

-ulje lavande

-jednu bijelu svijeću

-čašu vode.

Posipajte rižu na pod u obliku kruga. Na sredinu kruga postavite svijeću i čašu vode. U ruci držite djetelinu i sedam kovanica. Udahnite duboko koncentrirajući se na ono što želite i počnite.

Upalite svijeću. Svaku od kovanica, jednu po jednu, nanesite iznad plamena svijeće, a zatim je stavite u čašu s vodom. Zapalite list djeteline i ubacite ga u vodu. Pokapljite jednu kap lavandinog ulja u vodu, a zatim izaberite po želji sedam zrna riže i jednu po jednu ubacujte u čašu s vodom, usput glasno govorite: ovo je za obilje novca, ovo je za dodatne prihode, ovo je za ljubav, ovo je za zdravlje, ovo je za sreću, ovo je za moje uspjehe, a ovo je za sve kojima je to potrebano – siromašnima.

 

Kada ste ubacili svih sedam zrna riže, umočite ruku u vodu i s dva prsta desne ruke ugasite plamen svijeće. Zatim s tom vodom namažite obje strane lica, ručne zglobove i vrat.

Nemojte prosuti vodu, slijedećih sedam dana svako jutro ponavljajte ovaj proces na isti način. Na kraju sedmog dana, na mjesečevom zraku pospite tu vodu na crveno cvijeće.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI