0
MAGIJSKI KRUG SATI U DANU

MAGIJSKI KRUG SATI U DANU

MAGIJSKI KRUG SATI U DANU

Mala škola numerologije

Kao što svaki dan u mjesecu ima svoju numeričku vibraciju, tako i svaki sat u danu ima određenu astrološku frekvenciju, što umnogome utiče na oscilacije našeg bioenergetskog naboja. Ovo je od posebnog značaja za sat našeg rođenja, ako znamo da se uticaj određenih planeta naizmjenice smjenjuje u krugu od 24 sata. Naime, nije svejedno da li smo rođeni izjutra, u podne, ili kasno uveče.

Neke svoje postupke, stavove i raspoloženja bolje ćemo razumjevati ukoliko znamo numeričku vibraciju sata našeg rođenja.

Krug od dvadesetčetiri sata podjeljen je na šest numeričkih grupa. Prva numerička grupa između nula i četiri sata, druga između četiri i osam sati, treća između osam i dvanaest, četvrta između dvanaest i šesnaest, peta između šesnaest i dvadeset, i šesta, posljednja, između dvadeset i dvadesetčetiri, tj. nula sati.

ZA ROĐENE IZMEĐU 0,00 I 4,00 SATI: Vi ste tihe i smirene prirode. Volite da sanjarite i gradite kule u oblacima. Imate bujnu maštu, ali se teško snalazite u svijetu fizičke stvarnosti. Rođeni ste fantast i pjesnik, pa vas stoga ljudi često ne razumiju. Pomalo ste mjesečar i vjetropir, no, imate plemenitu dušu i težite harmoničnim atmosferama.

ZA ROĐENE IZMEĐU 4,00 I 8,00 SATI: Vas odlikuju izvanredan refleks, hitrina i životni sklad. Veoma ste uporni u ostvarivanju planova i istrajni u svim poslovima, a naročito u praktičnim stvarima. Kao malo ko snalazite se u svijetu svagdašnje realnosti. Težite za time da drugima budete uzor, da se iz trena u tren dokazujete i potvrđujete.

ZA ROĐENE IZMEĐU 8,00 I 12,00 SATI: Vi ste biće od vjere, nade i vječnog optimizma. Živahni ste, čili i moglo bi se reći – vazda u stvaralačkim nemirima. Svuda zračite i širite nesebičnu ljubav i magnetsku toplinu i povjerenje. Čulni ste i produhovljeni. Imate naklonosti prema umjetnosti i filozofiji, odlikuju vas brojne vrline i talenti.

ZA ROĐENE IZMEĐU 12,00 I 16,00 SATI: Vedri ste, živahni, čili, okretni, puni energije i planova. Za vas su kao bogomdani praktični poslovi. Dobar ste govornik, matematičar i fizičar. Ali ništa manji ni književnik ne biste bili, samo kad biste usmjerili svoju energiju u tom pravcu. Rječju, vi ste osoba svestrano nadarena; u mnogim profesijama i zanatima može se uspješno ispoljiti vaš kreativni duh.

ZA ROĐENE IZMEĐU 16,00 I 20,00 SATI: Vi ste nemirnog, lutalačkog duha; pomalo nervčik i u nekim stvarima vjetropir. Pokreti su vam dinamični, rijeci oštre i snažne, brzo mis¬lite i još brže djelujete. Želite što više toga da zgrabite od života; volite život u svim vidovima i oblicima. Često mijenjate odluke i stavove i spremni ste na kompromise. Često preduzimate u isti mah po nekoliko poslova. Ko vas ne poznaje dobro, pomislio bi da ste brzopleti, ali vi ste i te kako savjesni u svemu što radite.

ZA ROĐENE IZMEĐU 20,00 I 24,00 SATI: Odmjereni ste, uporni i istrajni na svim poljima. Težite za tim da dominirate nad stvarima i situacijama. Imate sklonosti ka filozofiji i književnosti; racionalni ste i produhovljeni. Magnetski djelujete na okolinu; autoritet ste u porodici i društvu, među prijateljima i rodbinom. Pomalo djelujete robusno i nadmeno, a to je stoga što odviše vjerujete u sebe, što ste puni samopouzdan¬ja, životne i kreativne energije.

(Ahmed Bosnić: “Knjige tajni”, 730 strana, tvrdi povez sa omotnicom, latinica, cijena 45,00 KM ili 25,00 evra plus PTT, narudzbe na ahmed@bosnic.com )

Image by Jasmin Key from Pixabay

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI