0
Magijski napadi - kako počinju i kako ih prepoznati

Magijski napadi – kako počinju i kako ih prepoznati

Magijski napadi – kako počinju i kako ih prepoznati?

Čaranje spada u najniži oblik magije kojim u potpunosti vladaju najprimitivnije ljudske slabosti poput želje da posjedovanjem, za moći, uništenjem drugih, niskim strastima, i tako dalje.

Najpouzdaniji rekviziti preko kojih se u kultu čaranja dolazi do neposrednog kontakta sa duhovima jesu diskretno uzete stvari sa tijela mrtvaca kao što su voda od kupanja, kosa, nokti i komadi mrtvačkog pokrova. Naime, ljudski leš je neodoljivo privlačan za duhove koji se doslovno otimaju za ostatke životne energije, koji su u fazi raspadanja, a kojom se oni sami hrane.

 

U kombinaciji sa određenim pokretima i riječima tim rekvizitima čarobnjak ili vještica prisutnim duhovima skreće pažnju na sebe, priziva ih i stimulira na suradnju odnosno agresiju. Naime, bez kontakta sa nadnaravnim bićima nema niti magije. Njihova primarna uloga je da prenose čaroliju i unose je u tijelo žrtve odakle će na izravan način mjenjati karakter i životne navike te osoba.

Upravo zbog navedenog crna magija se definira kao “umjetno izazvana agresija jedne osobe na drugu kroz spiritualan rad sa energijama koje mi ljudi prepoznajemo i nazivamo duhovima ili demonima”.

Ovisno o znanju i moći praktikanta njen volumen je blag, osrednji ili vrlo jak.

Snažni udari magije demonstriraju se u tome da žrtva doslovno preko noći promjeni ponašanje, udalji se od bračnog partnera i želi razvod, napusti familiju, ili oboli a nekad naprasno i umre. Ponekad se odaje alkoholu, drogi, promiskuitetu, iako nikad do tada nije imala sklonosti prema navedenom.

Cijeli TEKST POSLUŠAJTE OVDJE

Magijski napadi - kako počinju i kako ih prepoznati

foto pixabay.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI