0
MAJANSKA

MAJANSKA GALAKTIČKA NOVA GODINA – Crvene Kosmičke Lune VRIJEME ZA POSTAVLJANJE NAMJERA

MAJANSKA GALAKTIČKA NOVA GODINA – Crvene Kosmičke Lune

VRIJEME ZA POSTAVLJANJE NAMJERA

Prema galaktičkom kalendaru, 26. juli predstavlja Novu godinu, baziranu na sunčevom rastu Sirijusa – najsjajnije zvijezde na našem noćnom nebu.

Ova godina ima 13 mjeseci po 28 dana, umjesto našeg gregorijanskog kalendara koji ima 12 mjeseci sa po 28, 30 ili 31 danom. Na taj dan, Zemlja započinje novu spiralu kreativnog stvaranj koja se zove “vremenska spirala”.

Ove vremenske spirale su usklađene sa galaktičkim kalendarom “Hunab Ku-a” ili Velikog Centralnog SUnca. U tom periodu, Sunce i Sirijus su na istoj liniji neba pri sunčevom izlasku i tada se ujedno počinje otvarati i portal Lavljih Vrata.


No, prije 26. jula, dan ranije – 25. juli zove se “bezvremenski dan” u kome su nam dostupne sve mogućnosti, a najkorisnije bi bilo povezati se sa svojom unutarnjom kreativnošću i postaviti namjere za slijedeću galaktičku godinu.

Tada su energije izuzetno moćne jer 25. juli je u biti jedan moćan energetski portal koga bi zaista trebalo iskoristiti.
Pošto tog dana počinje otvaranje i Lavljih vrata, Veliki “lavlji kodovi” će biti vođeni do Zemlje i njene Matrice kako bi obezbijedili osnovu za cjelovitost, jasnoću i čistotu Srca svih ljudi na zemlji, u skladu sa učenjima Kraljevskih lavljih bića sa Sirijusa A i sa Alpha Leonisa.

Jasmina Minja Jovanović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI