0
MARS U VODOLIJI

MARS U VODOLIJI OD 09.11 DO 19.12

MARS U VODOLIJI OD 09.11 DO 19.12

Mars u Vodoliji uvijek radi po svom, ima vještinu, distanciran je i ima intelektualnost, ima veliki emotivni naboj koji može biti uzvišenih načela i savremenog pogleda na svijet. Bit će izražen viši stepen inteligencije, rad sa humanim poslovima, rad u mehanici, elektronici i drugim poljima inženjerstva.

Ako vam Mars loše aspektuje neku planetu dok bude pravio tranzit kroz Vodoliju onda se čuvajte da ne srušite sve što ste do sada gradili, ne ulazite u konflikte da biste prezreli svaku tradiciju, jer ovo može biti prava revolucija.

Na seksualnom polju ste skloni eksperimentisanju i raznim novinama kojima nedostaje lični pečat.

Sada je vrijeme da se uče lekcije grupne saradnje pa se može više i postići timskim radom. Ovaj Mars u Vodoliji na žalost ne voli naređenja šefova osim ako to oni ne procijene da zaslužuju autoritet. Posljedice Marsove akcije mogu biti konstruktivne i destruktivne, sve zavisi od mudrosti i zrelosti koju pokazuje vaša natalna karta.

Mnogi koji imaju Mars negativno položen mogu imati problema sa cirkulacijom krvi, nervima, moždani udar, bolove u listovima, srčana oboljenja i sve povrede na mašinama, sa tehnikom, u saobraćaju i avio letovima…

Mars je Bog rata i za njega je pravda osveta. Čuvajte se konflikata, iskoristite energiju Marsa konstruktivno. Budimo zahvalni Marsu što će nam dati nove ideje i pokrenuti intelekt, što će otvoriti vrata za neke nove pronalaske.

NEKA VAM POMOGNE MARS DA SE IZBORITE ZA NEKE SVOJE IDEALE!!!!!

SRETNO U SVEMU!!!!!

Zeljka Knezevic

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI