0
Mars u znaku Blizanaca

Mars u znaku Blizanaca do 04.06

Mars u znaku Blizanaca do 04.06

Mars u znaku Blizanaca do 04.06., odlikuje oštar i pokretan duh, brza misao, okretnost.

Geslo ovog Marsa je SAMO NAPRIJED, PRAVO. Ovaj period maksimalno treba da iskoriste svi majstori ma kog zanata, učenici, mehaničari, ali i nastavnici i profesori.

Um ovdje ne miruje nikada i radi se o oštrom i spretnom umu ali i veoma sklonom kritici, agresivnosti i napadnom ponašanju. U dobrim aspektima Marsa sve što treba da riješite riječima, pravno, advokatski.. a oštro možete riješiti, novinarima je ovo povoljan period, političarima, pravnicima, advokatima i intelektualcima ali i mehaničarima ili inženjerima.

Loše aspektovan Mars naglašava veliku razdražljivost, loše odnose sa užom rodbinom i bliskim okruženjem ( braća, sestre, susjedi ), cinizam, sarkazam, krajnji bezobrazluk, sklonost prevarama, intrigama, započinjanju više poslova odjednom a da se nijedan ne dovede do kraja, laži, i izazivanju nevolja i nevoljama u saobraćaju ( kvarovi, brza vožnja, nesreće ), što je možda najvažnije ovaj boravak Marsa u Blizancima zahtjeva maksimalan oprez u saobraćaju jer ako neko ima i dobre aspekte to ne znači da neko drugi na putu nema loše.

Provjeravajte i automobil i sve tehničke uređaje u smislu ispravnosti i ne igrajte se sa zakonom, i budite oprezni u smislu da vas neko ne prevari ili pokrade.

Astrolog Milan Šašić kontakt / 00381 64 217 0930

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI