0
Mars u znaku Lava

Mars u znaku Lava od 02.07.2019 do 18.08.2019.

Mars u znaku Lava od 02.07.2019 do 18.08.2019.

Piše -Milan Šašić / kontakt telefon / 00381 64 217 0930

Položaj vatrenog Marsa, u vatrenom Lavu, daje veliku energiju i izuzetno snažnu volju, odlučnost i stabilnost.

Uticaj ovakvog Marsa uopšte nije blag. Uvijek su mnogostruko pojačane i prisutne policijske i vojne akcije i djelovanja i svakodnevni su izvještaji tog tipa.

Doduše i sportski uspjesi su u istom paketu ali i sportske povrede. Estradna scena ima svoj dio kolača u ovom Marsu i naglašene su sve aktivnosti tog tipa ali i naglašeni problemi na koncertima, dvoranama i sličnim manifestacijama.

Sve je nekako vatrenije kada je Mars u znaku Lava. Naravno i požari, paljevine, nevolje sa oštrim predmetima, operacije i slično. Svaki pojedinac postaje naglašeno sklon da manifestuje silu i moć, a oni na rukovodećim pozicijama i vodstvu, uvijek su u prvom planu, sa razlikom što je Lav fiksni znak i jednom zauzeta pozicija se jako teško gubi pa je borba za poziciju dodatno pojačana.

Mars u Lavu naglašava do ekstrema pojačanu samouvjerenost i mnogi imaju potrebu da postanu baš oni ti koje treba slijediti ili obožavati. Ne rijetko se u ovakvom razdoblju i pojave ličnosti koje upravo i dobiju takav status, ali nikad bez nekakvog rata ili sukoba.

Mars u Lavu također, diže na kvadrat i seksualne nagone i bude najvatrenijih ljubavničkih doživljaja, obožavanja od suprotnog pola, ali podjednako diže na kvadrat i snažnu posesivnost i ljubomoru.

Ponos i ego su prenaglašeni kao i nepokolebljivost i nepopustljivost koja često izaziva netrpeljivost kada se bilo ko nađe licem u lice sa neistomišljenicima.

Loše aspektovan Mars daje autokrate, diktatore, egoiste, sebičnjake, one koji pošto poto žele dominaciju nad drugima i koji vjeruju da su apsolutno nepogrješivi.

 

Oznake: ,

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI