0
mars u škorpiji

Mars u znaku Škorpije do 03.01.2020. God

Mars u znaku Škorpije do 03.01.2020. God

Piše Astrolog Milan Šašić / 00381 64 217 0930

Mars će u znaku Škorpije biti od 19.11.2019. do 03.01.2020. U periodu boravka Marsa u ovom znaku imaćete duboke rezerve energije na raspolaganju, a tu je i sposobnost za rad pod velikim pritiskom – zaista krizne situacije mogu izazvati izvanredne kvalitete u vama.

Radićete intenzivno, i biti u stanju da izdržite određene napore u dužem vremenskom periodu – čak možete postati opsjednuti radom.

Bude se i posebni talenti u vezi sa analizom situacije u pojedinostima, i budi se neobičan instinkt za nalaženje i spoznaju izvora problema. Bićete u stanju da donosite i teške odluke čak i ako to može značiti nekome neprijatnu istinu kao i mogućnost oslobađanja od nečega ili nekoga ko je, ili ako je, suvišno.

U nekim slučajevima možete steći reputaciju da ste nemilosrdni, ali da bi se ostvario kvalitet sa ovakvim Marsom je često potrebno da se osjećate ograničeno kako bi se toga oslobodili.

U onom negativnijem tumačenju postajete i opasni, posebno ako ste satjerani u ćošak, čak i ako ne može da se stekne takav utisak na prvi pogled.

Efekat ovakvog Marsa može da se manifestuje i kao prilična nervoza u kontaktima sa drugima koja postaje obostrana. Mnoge strasti bjesne u ljudima, i naglašena je velika osjetljivost na situacije koje podrivaju ugled.

Bili bi svi u velikoj prednosti ako biste mogli da gajite opušteniji odnos prema konkurenciji.

Muškarcima se pojačava seksualna moć i želja i vole da ispoljavaju moć u ljubavnim vezama. Žene također, odišu aurom moći i seksualnosti, i privlače osobe sa aurom misterije ili tajne. Ljubomora – pa čak i osveta – može biti moćan nesvjesni faktor u odnosima.

Oba pola mrze da se osjećaju nemoćno i troše puno energije da održe kontrolu u datoj situaciji.

Poslušajte šta Mars u Škorpiji donosi svakom znaku OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI