0
Mars u znaku Vodolije

Mars u znaku Vodolije

Mars u znaku Vodolije

za trecadimenzija.com piše Milan Šašić – 00381 64 217 0939

 

Je jači kada je u pitanju nezavisnost nego kada je Mars u znaku Ovna kojim vlada.

Vodolijom vlada nepredvidivi Uran a to za posljedicu ima česte iznenadne odluke, ulaske u akcije koje su nedovoljno definisane i u koje se ulazi impulsivno i bez prethodne provjere ili pripreme. Pozitivna svojstva Marsa u Vodoliji su nevjerovatno visok stepen inteligencije kombinovan sa preduzimljivošću Marsa.

Najzastupljenije oblasti u kojima se nalaze ove osobe su svakako elektronika, računarstvo, avio mehanika i sve što podrazumeva savremenu i novu tehnologiju, pronalaske ili nova naučna dostignuća.

Obzirom da je Vodolija prirodno jedanaesto polje koje se odnosi na humanost i socijalnu pravdu često ove osobe nalaze mjesta i postižu izuzetne rezultate baveći se cocijalnim pitanjima i humanitarnim radom. Prednost i ono šta bi trebalo da znaju ove osobe je to da će uvijek bar duplo više postići ako djeluju u grupi i timski nego individualno.

Mars je uvijek pokretač, a Vodolija uvijek spremna na novo i eksperimente a to za posljedicu ima otvorena vrata u budućnost i mogućnost da se originalne ideje i sprovedu u djelo i na kraju daju vidljiv rezultat. Tradicionalne vrijednosti su od manje važnosti do skoro bezvrijedne osobama sa Marsom u znaku Vodolije i spadaju u kategoriju koje ne poštuju autoritete osim pravih genija.

Rade isključivo na svoj način, svojim metodama i uče se na svojim greškama. Često idu suviše brzo i ispred vremena da odbacuju stare stvari i vrijednosti prije nego stvore ili ostvare i obezbjede nove uslove pa se nađu u raskoraku ali brzo premoste takvu situaciju.

Loše aspektovan Mars je vrlo rušilački nastrojen i mahom ruši sve što mu se nađe na putu bez razlike dali se radi o dobrom ili lošem i bez obzira na posljedice koje su ne rijetko pogubne. Stradaju najprije nervi i dolazi do teških duševnih poremećaja.

 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI