0
MART 2024: ENERGIJE RASTA I MULTIDIMENZIONALNI DOGAĐAJI

MART 2024: ENERGIJE RASTA I MULTIDIMENZIONALNI DOGAĐAJI

Prvi dio marta pruža dragocjeno vrijeme za zasluženi predah nakon intenzivnog energetskog vrtloga koji smo iskusili tokom januara i februara. Ova faza djeluje kao trenutak refleksije i regeneracije prije nego što se energije sezone pomračenja aktiviraju u drugom dijelu ovog mjeseca. Ulazimo u period dubokih energetskih promjena, a ključni događaji će se odvijati kroz niz moćnih astralnih portala i nebeskih fenomena.

Putovanje počinje 3. marta kada stupamo kroz 33. Energetski portal Uznesenja. Ovaj portal predstavlja vrata ka višim dimenzijama i pruža jedinstvenu priliku za podizanje vibracija i povezivanje sa spiritualnim aspektima sopstvene duše. Energija koja prolazi kroz ovaj portal podstiče uzdizanje svijesti i unaprijeđuje duhovni razvoj pojedinca.

Nastavljamo svoje putovanje ka dubljim vodama univerzalne energije sa Mladim Mjesecom u Ribama, koji se dešava 10. marta. Ova moćna lunarna faza donosi sa sobom energiju intuicije, kreativnosti i emotivne pročišćenosti. Mlad Mjesec u Ribama otvara vrata za duboko povezivanje sa unutrašnjim emotivnim svijetom i potencira duhovno buđenje.

Mart nas zatim uvodi u ravnodnevnicu 19. marta, označavajući prelazak iz zimske u proljetnu (na sjevernoj hemisferi) ili iz ljetnje u jesenju (na južnoj hemisferi) sezonu. Ovo je vrijeme balansa između svjetla i tame, simbolizujući harmoniju i ravnotežu u univerzumu. Energetski tokovi postaju fluidniji, podržavajući proces transformacije i rasta.

Najznačajniji događaj u drugom dijelu marta je Pomračenje Mjeseca koje se dešava 25. marta u znaku Vage. Ovo pomračenje nosi sa sobom moćnu energiju transformacije, postavljanje temelja za velike prekretnice, predodređene događaje i sinhronicitete u našim životima. Očekujte da će se duboke unutrašnje promjene odvijati tokom ovog perioda, dovodeći do evolucije na svim nivoima vašeg bića.

Ono što čini mart 2024. godine posebnom je činjenica da je to posljednji mesec bez retrogradnog kretanja planeta tokom te godine. Ovaj period bez retrogradnih planeta je rijetkost i predstavlja kosmičko zeleno svjetlo koje će svjetliti do 1. aprila, donoseći energiju Proboja. Iskoristite ovu rijetku priliku za napredak i usmjeravanje pozitivne energije ka svojim ciljevima.

Mart 2024. godine obećava duboke duhovne i energetske transformacije. Uzmite vrijeme za introspekciju, povežite se sa unutrašnjim svijetom i pripremite se za uzdizanje na viši nivo svijesti. Energije rasta su u toku, a ovo je vrijeme da se otvorimo za njihovu moć i mudrost.

Soheila SGh – pripremila Alma Kajević – Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI