0
Merkur u Blizancima

Merkur u Blizancima u trigonu sa Marsom u Vodoliji 31.05- 5.06.

Merkur u Blizancima u trigonu sa Marsom u Vodoliji 31.05- 5.06.

Vrijeme je da se pokrenete i iskoristite ovaj ne baš česti tranzit Merkura u Blizancima sa Marsom u Vodoliji.

Ako trebate da se mentalno budete aktivni, bićete ! Ako trebate da rješite neke administritivne stvari, sada krenite u to.

Ovo je aspet koji je dobar za razne vrste mentalnih aktivnosti, jer daje veću brzinu i snagu mislima, dinamiku razmišljanja, smišljanja i realizacije neke ideje, plana.

Merkur u Blizancima podstiče brzi protok misli i informacija, koje mogu smjelo sada da se izraze i slobodnije. Ako trebate da svoje mišljenje sada predstavite, a niste imali ranije hrabrosti, sada je vrijeme da to učinite. Ako trebate da uđete u neku ne baš svakodnevnu i uobičajenu aktivnost, sada dok je Mars u Vodoliji u trigonu sa raspričanim Merkurom u Blizancima, trebate da ostvarite.

Doći će vam ideja kako da odbranite nešto što radite, pa čak i kako da nametnete svoje ideje, da ih plasirate drugima, ili u javnost.

 

Ovaj aspekt će mnogima donijeti da brzo nešto ostvare, bilo da je riječ o nekom kontaktu, sastanku, dogovoru, izražavanju i prenošenju misi i poruka, bio da je riječ o nekom putovanju.

Obilje, misli, koje neprestano dolaze, razne ideja,puno kontakata, ali i izvjesna specifičnost, ili originalnost biće prisutna. Sada možete nešto uraditi na drugačiji način i to može da ispadne sjajno.

Pokrenite se, odlučite se sada slobodno za nešto, donesite odluku, ali krenite da nešto realizujete što ste odlučili.

Ako želite ovih dana da se o nečemu obavjestite, saznate, to će većini ići lako.

Ukoliko trebate da nešto polažete i tu će se mnogima, posebno ako imate neke planete na početku Blizanaca, Vage ili Vodolije posebno oko 4-7 stepena odvijati brzo i lako.

Susreti i druženja,putovanja, izlasci na ispite, polaganja, odgovaranje u školi, ili pismeni sastavi i slično mogu proći bolje nego uobičajeno. Ima više ne samo znanja, nego i snalažljivosti.

Povoljno je i za sastanke, okupljanja, grupne aktivnosti, grupne saradnje, timski rad i sl.

Što se tiče druženja i dopisivanja, slanja poruka, višestruki kontakti, višestruke mentale aktivnosti, kod nekih mogu biti i uspješna takmičenja u nečemu, ili nadmetanja u znanju, ili sportska. U raznim vještinama se sada pokazuje veće umjeće ako u to uložite malo vremena i truda.

Pisanje, govor, obuke sve to ide brže, lakše i bolje. Ako ne vjerujete, provjerite.

Astrolog Svetlana Milinković Filipović / KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254

foto pixabay.com / trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI