0

Merkur u Lavu do 20.08. – Prognoza za svaki znak

Merkur je napustio sentimentalnog, osjetljivog, emotivnog i vodenog Raka i uskočio pravo u vatrenog i strastvenog Lava. Njemu vrlo odgovara tranzit kroz Lava pa može gledati da bude u centru pažnje kroz humor, igru, teatralnost, dramu itd.

Ovaj Merkur razmišlja na dramatičan način dok mu je unutrašnjost rafinirana i dostojanstven je, želi ostaviti povoljan dojam. Bit će naglašena ambicioznost i dobro završavanje poslova. Merkur će biti u kvadratu s Uranom iz Bika, što nam može dati ekscentričnost, arogantnost, nervozu gdje je um stalno u pripravnosti kao napeta puška.

Uslijed raznih nezadovoljstava vi se možete diviti sami sebi i sebe izdizati, što donosi za rezultat da ste vi u centru, sve ste napravili samo vi tj. ja ovo, ja ono, sve moram ja itd. Sada će um biti jak i kreativan, komunikativan, gdje strasti samo pršte.

Merkur će praviti trigon s Marsom i konjunkciju sa Suncem što su odlični aspekti. Merkur i Mars daju hitrinu uma, brzinu, hrabrost pouzdanost i odličnu moć zapažanja pa možete ovo iskoristiti za pregovore, uvjeravanja, kreativnost i još mnoge stvari što vaš osobni horoskop pokazuje.

Merkur i Sunce u konjunkciji, iako se nikad ne udaljava od 28 stupnja, daje nam impulzivnost, snažan um, ambicioznost, kreativnost pa ako je negativno aspektiran od neke planete onda može dati pretjerivanje, tvrdoglavost, pristranost itd.

Iako Merkur tranzitira samo dva tjedna kroz Lava on mnogim osobama može donijeti razne promjene i da svoje mišljenje preokrenete iz korijena. Najviše će utjecati na Lavove, Vodenjake, Bikove i Škorpione, kada su mentalne promjene u pitanju i druge stvari koje pripadaju Merkuru.

OVDJE POSLUŠAJTE -Kako na vaš znak i podznak može utjecati Merkur?

MERKUR U LAVU

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI