0
Merkur u znaku Riba

Merkur u znaku Riba od 18.02. do 06.03

Merkur u znaku Riba od 18.02. do 06.03

Merkur će biti u znaku Riba od 18.02. do 06.03. Ovaj Merkur će od mnogih vjerovatno stvoriti vizionare.

Ovakav Merkur odlikuje i smirenost i sasvim mirno izražavanje i govor kao i komuniciranje sa samim sobom i svojim snovima i osjećajima.

Imaćete naglašenu maštu i fantaziju, a kako, ili ako, sve oko vas postane suviše dosadno sanjarenje će postati naglašenije. Često ćete se osjećati da vas niko ne razumije, ali je do vas da se potrudite da razjasnite svoje ideje. Zapravo nerviraće vas da ste prikovani, i želićete naglašeno da izrazite svoje snove i ideje a najviše iz straha da ćete izgubiti svoju draž u hladnoj svijetlosti dana.

Iskustvo pokazuje da kada pokušate da pokrenete druge svojim snovima, oni postaju skeptični. Kako god, želite da zadržite iluzije.

Kombinovanjem svoje maštovitosti sa praktičnim talentom, bićete u mogućnosti da vaši snovi postanu stvarni.

za trecadimenzija.com Piše Astrolog Milan Šašić kontakt: 00381 64 217 0930 FOTO pixabay.com

Svaki znak u zodijaku ima predodređene potrebe koje određuju sudbinu.

Poslušajte Horoskop za Mjesec Mart 2018

 

Proročanstvo Baba Vanga 2018

Vangelija Dimitrova, djevojačko Pandeva, muževljevo Gušterova, kasnije samo baba Vanga, rođena je 3. oktobara 1911. godine u Strumici. Djetinjstvo je provela u siromaštvu i bijedi. Nakon smrti majke, kao 3-godišnja djevojčica, ostala je da živi sa ocem u još težim uslovima. Kasnije se otac ponovo oženio, pa je mala Vangelija dobila još troje braće i jednu sestru.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI