0
Merkur u znaku Škorpije

Merkur u znaku Škorpije

Merkur u znaku Škorpije

 

Merkur u znaku Škorpije

ilustracija pixabay.com

Do 06.11. stavljaće naglasak na nevjerovatno snažnu intuiciju i na neverovatno snažno poniranje u dubinu stvari, snažno naglašen dar zapažanja (uglavnom objektivan) ali i snažnu osobinu da se kritikuje i osuđuje i to vrlo rijetko na blag način.

Merkur u znaku Škorpije će natjerati svakog, da ako treba nešto da kaže, to bude na direktan način i tačno onako kako se i misli ili se neće reći ništa držeći se stava da neke riječi vrijede više kad se oćute.

 

U ovakvoj poziciji neće se baš previše birati riječi i neće se obazirati na osjećaje drugih. Merkur u znaku Škorpije naglašava i tajnovitost što za posljedicu ima da se zamisli i planovi prave tajno a priča se samo ako to ima upotrebnu vrijednost i može da posluži svrsi (predumišljaj).

Merkur ovdje naglašava veliku odlučnost i hrabrost kao i naglašenu snalažljivost u savladavanju prepreka koje spadaju u kategoriju nesavladivih i može da se uradi i ono što izgleda nemoguće za uraditi.

U lošim aspektima Merkur će pojačati neke loše osobine kao što su sklonost kriminalu, spletkarenju, intrigama i sklonost promišljanja i djelovanja uvijek sa zadnjim namjerama kao i opsednutost seksom i najgorim ljubomorama odnosno nepovjerenju ka drugima.

Ovnovima ovakav Merkur zahvata polje investicija, Bikovima polje braka, Blizancima polje posla, Rakovima polje djece, Lavovima polje porodice, Djevicama polje komunikacija, Vagama polje imovine, Škorpijama polje sopstvenog karaktera, Strijelčevima polje zdravlja, Jarčevima polje odnosa uopšte, Vodolijama polje karijere i Ribama polje zakona.

Astrolog  Milan Šašić – 00381 64 217 0930

Ljubav cvijeta, zarada raste / Venera u vagi, a Merkur u škorpiji 

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI