0
Merkur u znaku Vage

Merkur u znaku Vage do 17.10., stavlja naglasak na pitanja vezana za odnose svih vrsta.

Merkur u znaku Vage do 17.10., stavlja naglasak na pitanja vezana za odnose svih vrsta.

loading…


Merkur u znaku Vage do 17.10., stavlja naglasak na pitanja vezana za odnose svih vrsta. Pridavat ćete veliku važnost i pokazivati snažnu potrebu ka rješavanju pitanja pravde kao i pitanjima, zakona i politike.

Ono šta Merkur u znaku Vage najviše naglašava je komunikacija sa drugima i sretni odnosi.

U dobrom horoskopu i dobrim aspektima Merkura radiće se o principijelnim, poštenim i uravnoteženim odnosima kada se situacije prvo dobro sagledaju sa svih strana pa tek onda donose odluke ili stupa u akciju, uglavnom sa povoljnim ishodom, dok se u lošem horoskopu i aspektima sve pretvara u nestrpljenje, neodlučnost, kolebljivost i loše procjene koje za posljedicu imaju gubitke i loše odnose i komunikaciju.

Obzirom da je Vaga prirodno polje braka, Merkur ne rijetko u ovom znaku naglasi kontakte, susrete i veze sa veoma intelektualnim partnerima ili potencionalnim partnerima.

Loš Merkur, odnosno Merkur koji pravi loše aspekte u znaku Vage često se manifestuje kao prostota i neotesanost kao i veliki neukus i donosi mahom probleme administrativne i zakonske prirode. Um je često neumoljiv bilo da se radi o dobroj ili lošoj karti ali u dobrom horoskopu ova osobina ide ka produbljenosti dok u lošem ka površnosti, nedostatku čvrstine i nedostatku spremnosti za sporazum bilo da se radi o poslovnim ili bračnim partnerima.

Astrolog Milan Šašić 00381 64 217 0930

Merkur u znaku Vage

foto Pixabay.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI