0
Merkur usporava i kreće direktno 5.9.

Merkur usporava i kreće direktno 5.9.

Merkur usporava i kreće direktno 5.9.

loading…


OVIH DANA VELIKA PLANETARNA TENZIJA, NAPETOST, ne samo zbog protekle Solarne eklipse, VEĆ ZBOG MARSA u LAVU u konjunkciji sa retro MERKUROM i u kontaktu (trigon) sa retro URANOM u OVNU; MERKUR se vratio u znak LAVA i došao u egzaktnu konjunkciju sa MARSOM, koji je već u napetoj poziciji sa URANOM.

VISOK NAPON U KOSMOSU.

Potrebna je velika samokontrola, smiriti impulse, ne izazivati, provocirati druge. Zna se šta se događa ovih dana u svijetu.

Sam kontakt MERKURA I MARSA predstavlja, odnosno podstiče veliku mentalnu energiju, živost, vedrinu, ali i smisao za provociranje, satiru, ishitrenost, sposobnost za govore i diskusiju, rasprave, često brzoplete, uz oštar ton, često naredbodavan jer je konjunkcija u Lavu.

Akcenat treba da bude na razumu; generalno aspekti jačaju razum, ali s obzirom da je u Lavu podstiče impulsivnost, prenagljenost, agresivnost, suparništvo, nadmetanje. Oštroumnost, neumornost, pokretljivost i naročitu spretnost da se u ratnim vremenima osjeti „slaba tačka“ suprotnog tabora. Ovaj kosmički kontakt nalazi se u kartama boraca svih profila, kako kod vojskovođa, političara, tako i finansijera i reformatora.

U lijepom i kreativnom smislu, aspekt Merkura i Marsa daje sklonost za literarno, žurnalistiku, dar za pisanje, retoriku.

ALI aspekt Merkura i Marsa je u trigonu sa provokativnim, butnovnim, revolucionarnim, Uranom u Ovnu; ubrzan je kosmički ritam, impulsivnost, takmičarski duh, nadmetanje, pa je neophodno uvesti JAKU SAMOKONTROLU govora, izjava, ishitrenih reakcija, izazivanja drugih,uzdržati se od povređivanja druigih; dobro je USPORITI RITAM, sačekati neki bolji trenutak za donošenje bitnih odluka, dogovora, paziti na tehniku, provokacije preko interneta. Merkur usporava i kreće direktno 5.9., a ulazi ponovo u znak Device 10 septembra.

Olga Milošević

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI