0
Mi smo putnici kroz vrijeme!

Mi smo putnici kroz vrijeme!

Da li ste ikada zastali da razmislite o dubini i snazi ​​mogućnosti koja nam je rađanjem pružena? Možda je vrijeme da se osvrnemo na našu percepciju vremena. Zar nismo svi putnici kroz vrijeme, svakodnevno kročimo kroz prošlost, sadašnjost i budućnost svojim koracima?

Često se pitam – da li smo zapravo zarobljeni u vremenu ili smo samo ograničeni svojom percepcijom? Možda je istina negdje između. Možda je naša sposobnost da “preskačemo” vremenske linije, kako to već činimo mislima, ključ za oslobođenje.

Zamislite: svaka naša misao je poput koraka na vremenskoj liniji. Svaki put kada analiziramo prošle situacije, svaki put kada zaronimo u budućnost maštajući o tome šta će biti – mi zapravo koračamo kroz vrijeme.

Ali šta ako vam kažem da to možemo učiniti svjesno? Da, možemo naučiti kako da svjesno biramo vremenske linije koje želimo da pratimo. Koliko puta dnevno razmišljamo o događajima iz prošlosti, analizirajući ih u beskraj, pokušavajući da shvatimo zašto su se desili i šta bismo mogli učiniti drugačije?

Mnogo puta, zar ne? A u tom procesu, stvaramo iste misaone obrasce koji nas često vraćaju u iste ili slične situacije. Zvuči poznato?

Ali, zamislite oslobađanje od tog kruga. Zamislite svjesno biranje vremenskih linija koje nas vode ka sreći, ispunjenju i uspjehu. Jer, možda je ta sposobnost, ta vještina preskakanja vremenskih linija, upravo ključ za beskonačni, vječni život.

Dakle, sljedeći put kada budete analizirali prošlost ili maštali o budućnosti, zapitajte se: koju vremensku liniju biram? I zapamtite, vi ste putnik kroz vrijeme, a moć izbora je u vašim rukama.

Osvijestite svoju moć. Preskočite vremenske linije. I kročite u beskonačni, vječni život.

prevela Marina Stanis – prilagodio Albus Džanko – Treća Dimenzija

✨ #PutnikKrozVrijeme #Svijest #MisaoniIzbori ✨

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI