0
Mjesec je u Biku

Mjesec je u Biku 07.-09.10. 2017. – Vrijeme je za ljubav, čulne radosti i zadovoljstva

Mjesec je u Biku 07.-09.10. 2017. – Vrijeme je za ljubav, čulne radosti i zadovoljstva

07.10. je drugi dan punog Mjeseca, koj i traje do večeras u 19.30h. Ovo je jedan od dana koji je dobro provesti uživajući u svim ljepotama , ljubavi i čulnim radostima koje postoje!

Mjesec je u Biku

foto pixabay.com

Dobar je za brak, za razmjenu nježnosti, ljubava i i strasti među partnerima. Venera i Mars su u konjukciji i sada to može donijeti dobro partnerima, jer je Mjesec u znaku hedonizma, mira ,u znaku Bika. Zajedničke želje i slične potrebe mogu spojiti parove. Plodan je lunarni dan. Obilje i radost života je danas dobro osjetiti, To je znak da ste na pravom životnom putu, da živite u saglasnosti sa sobom i da ne morate da ništa značajno mijenjate u svom životu.

 

Veze koje danas počinju zasnovane su na ljubavi koji počinju ovog dana. Najpovljnije vrijeme je u večernjimsatima oko 17-19.30h. kada će Mjesec biti u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Romantične večere uz muziku i vino, svijeće, mirise i ukuse koje vi obožavajte.

U 19:07h. uveče zatražite pomoć od Anđela za nešto što vam je važno i nedostaje vam. Oni ovog 7. u 7:07h. uveče su bliže nama,više mogu da nam pomognu.

Molitva ili zahtjev uz zahvalnost , vizualizaciju Anđela je nešto što može unijeti dobro u vaš život. Kako je Neptun u sekstilu sa Mjesecom to će teći lako i bez strah. Dobro je da riječi koje upućuete izlaze iz vaše duše i praćeno je osjećajem radosti da će biti ostvareno iz srca.

Sunce je u konjukciji sa Merkurom

08 10. Mjesec u Biku biće najprije u trigonu sa Plutonom u ranim jutarnjim satima, te ako tada nešto započnete i radite, to mžoe da promjeni situaciju. Želje su jake i snovi mogu biti posebni, ispunjeni nečim što pokazuje vaše duboke želje, ili oslobađa nešto iz vaše podsvijesti, što vam može donijeti dobro.

08 10. Mjesec u Biku će biti u trigonu sa Marsom i Venerom u Djevici i najbolje dio dana je, počinje prije podne kada je Mjesec najprije u trigonu sa Marsom, oko 10.- 14h, a zatim je utrigonusa Venerom od oko 14h. traje sve do 17h.

Ovo je dan za one koji su činili dobre stvari, dobrim vratiti, dešavanja koja su plodovi onoga što su sami posijali, ako vam se dese neprijatnosti, onda je to znak da ste negdje pogriješili i da to trebate da izmjenite, ili popravie, pa se potrudite da to i učinite..

Ovog dana dobroje biti aktivan između 10.i14h.,posebno u nečemu što vam donosi zadovoljstvo, a posle podne možete se opustiti i uživati. Venera u trigonu sa Mjesecom ispoljava potrebu za čulnim uživanjima, za ljubavlju, pojačava plodnost, uvećava ljubav, donosi osjećaj zadovljstva, dobrote i ljepote življenja.

Uživajte u vikendu!

Svetlana Milenković-Filipović

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI