0
MJESEC JE U OVNU - IZAĐITE IZ RUTINE

MJESEC JE U OVNU – IZAĐITE IZ RUTINE 01.06.2016.

MJESEC JE U OVNU – IZAĐITE IZ RUTINE 01.06.2016. 

Mjesec je u posljednjoj četvrti u Ovnu. Danas je 26. Lunarni dan kada svi novi započteti projekti, aktivnosti se neće završiti dobro, odnosno donijeti željene rezultate. Zato završavajte ono što ste već započeli, a ne ulazite u nove poslove, aktivnosti.

Mars, koji utiče na Mjesec u Ovnu je retogradan u Škorpiji i on vraća na ranije započete aktivnosti. U Škorpiji donosi emotivni naboj pojačan, te lako mogu osjećaji ljutnje da vas danas uvedu u konflikte, posebno u prije podnevnim satima kada je Mjesec u kvadratu sa Plutonom u Jarcu.

Danas je povoljan dan za podnošenje brakorazrednih parnica, ili za raskid sa neiskrenim, nevjernim prijateljima.

Mjesec u Ovnu podstiče borbu, agresivnost, konflikte, samodokazivanje. Da bi se ta energija na pravi način iskoristila dobro je biti fizičke aktivnosti, ali ovoga puta umjerene,kao što je šetnja, jer je Mjesec u opadanju i energije je manje.

Najbolje je za aktivnosti koje izlaze iz rutine danas, za rad na nečemu što je drugačije i po mogućnosti nešto što je uzvišeno, što je izvan običnih svakodnevnih aktivnosti.
Mjesec je u poslije podnevnim satima u konjukciji sa Uranom i to podstiče iznenađenja, nagle obrte i dešavanja. Posebno je doba da radite nešto što uobičajeno ne radite, a što može povoljno da djeluje na promjenu raspoloženja. Intuicija je jaka i ona vas može uputiti kako treba da postupite. Oslušniti je. Dobro je danas slušati savjete mudrih ljudi, posebno vezane zdravlje i život. To posebno mogu biti oni koji su zagledani u vrijeme koje dolaze.

U periodu od 16.-19h. Kada je Mjesec u konjukciji sa Uranom, budite u tim satima nešto aktivni, dinamični, kako bi umanjili nemir , ili napetost, jaka uzbuđenja ako ih osjetite. Mogu vam se pojaviti bljeskovi vizija, ili izražena intuicija ili neke origanlne, neobičene, gotovo genijalne ideje.

Danas je dobar dan za masaže, posebno što će napetost biti povećana u poslije podnevnim i večernjim satima.

Povoljan je i za kozmetičke tretmane, ali i za skidanje nečeg što je suvišno, kao što su mladeži i bradavice, ili za maske za lice, kojim se odstranjuju mrtve ćelije. Venera u konjukciji sa Suncem, pomaže uljepšavanju, ali i emotivnu komunikaciju.

Merkur je i danas u trigonu sa Plutnom, što pojačava mentalnu energiju, snagu riječi i misli, kao i sposobnost ubjeđivanja drugih. Donosi mogućnost promjene u načinu razmšiljanja na bolje i pomaže razmatranju našeg pogleda na neke stvari na poboljšanje situacije u kojoj jeste.

Da bi ste se bolje osjećali dobro je da danas postite, da ako je možete ne jedete ništa, a ako jedete da to bude laka hrana, kao što je povrće i riba.

Kristali koji pomažu da se bolje osjećate i nosite sa energijama ovog dana su: žad, žadit i žuti nefrit.

Svetlana Milenković-Filipović

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI