0
MJESEC U BIKU

MJESEC U BIKU, VENERA U JARCU U KONJUNKCIJI SA PLUTONOM 14, 15. 16. 12.2021.

Mjesec je ušao u znak Bika i pravi trigon da Mekurom u Jarcu, te donosi komunikaciju obojenu emocijama, komunikaciju o vezama, emocijama ,a povoljan je i ta poslovnu saradnju, razgovore, dogovore vezane, te finansije, ishranu.

Emocije bi mogle da budu izuzetno jake kada dođe na stepen svoje egzaktacije, 3. stepen u Biku u poslije podnevnim satima. V

enera koja utiče na Mjesec u Biku je u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom, te će se ovaj tranzit izuzetno osjetiti u naredna dva i po dana! Posebno je povoljan 16. u poslije podnevnim satima kada bude bio u trigonu sa Venerom i Plutinom u Jarcu za ljubav, uživanje, čulne radosti, ali i za dobitke.

Ako osjetite lijenost, tromost, potreba za mirom, ali melanholija ako se pojavi, to nije ništa čudno. Potreba da se više uživa u dodiru, poljupcima, čulnim zadovoljstvima koja donose zadovoljstvo vodi ka tim slasnom zadivoljstvim.

Hrana sada donosi uživanje, koja sada prija više nego uobičajeno, a apetit može kod mnogih pojačen. Priprema hrane i razmišljenje o hrani, ishrani biće veće od uobičajenog. Mjesec u Biku utuče na finansije, o njemu se više razmišlja, egzistenciji, kako platiti i kupiti hranu, a kod mnogih će biti više troškova, kupovine, ali i mogućnosti zarade, dobitaka posebno 14. I 16.12.

Promene na finasijskom planu će biti u većok đeri prisutne. Mjesec raste i sada je dobro da budete aktivni, da pobjedite lijenost, pasivnost ako je ima i uporno i istrajno. Posebno danas kada je Mesec u trigonu sa Merkurom da dođete na ideju ili da stvorite plan kako da rejšite, ili poboljšate finansijsku situaciju.

15.12. Mjesec u Biku će biti u konjunkciji sa Uranom retrogradnim i u kvadratu sa Saturnom, što može donijeti i neke neočekivane promjene, pojačano uzbuđenje, finansijke promjene, nepovoljne za neke, materijalne gubitke, štetu. Ne ulatite u rizik, ne radite ništa u afektu.

Potresi razne vrste su moguć. Oprezno i sa troškovima. Oprezno ako ste rođeni oko 1.05, , 31.01. i 1 02. , 2, 3.11. i 2.3.08. ili imate tu neku planetu, Mjesec, Mars, Saturnom itd.

16. 12. Mjesec je oko 1-4 u sekstilu sa Neptunom te utiče na potrebu da se uživa u ljubavi, čulnim zadovoljstvima, muzici, filmu, ili da se stvara neki vid ljepote, uzvišene, povoljan je za kretivnost, stvaralaštvo. Tokom prije podneva Mjesec je u teigonu sa Venerom i Plutonom u Jarcu i ovo je aspekt koji će donijeti nekima najviše zadovoljstva i uživanja bilo u ljubavi, u kojoj ima velike senzualnosti, dubokih emocija i strasti, velike privlačnosti, drugima uživanje u ishrani većoj nego uobičajeno, kod nekih veći dobici, ili troškovi.

Posebno će povoljno da utuče na zemljane znake treće dekade, one rođene sredinom maja, oko 15, 16, 17. 05. zatim Djevice rođene oko 17, 18, 19.09. i Jarčeve rođene oko 14, 15, 16.01. Djeluje i ako imate Mjesec oko 25. stepena u zemljamim znacima, ili Veneru, ASC,IC, DC ili MC.

Gledajte da manje brinete dok je Mjesec u Biku, da budete istrajni, ali ne zatvoreni za promjene i da nastojite da unesete više ljepote, ljubavi, praktičnog i kprisnog, ali i lijepog, prijatnog. Srećno!

telefon za kontakte: +381 60 54 54 254

Photo by Anastasiia Rozumna on Unsplash

mail: svetlana.m.filipovic@gmail.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI