0
Mjesec u Ribama

Mjesec u Ribama- Hodanje po oblacima (02.02.2022.)

Astrolog Svetlana Milenković-Filipović +381 60 54 54 254

Mjesec u Ribama i ide ka Jupiteru koji je u ovom znaku, gdje će biti u toku noći, ponoći u konjukciji sa Jupiterom i sektilu sa Marsom u toku noći.

Mjesec u ovom znaku donosi da ima više emocija, promjenjivog raspoloženja i osjetljivost. Kod nekih ovo može da donese lijepe emocije, vedrine, empatiju, saosjećajnost. Pojačat će vjeru kod onih koji vjeruju.

Dan kada će neki krenuti u novine nošemi velikim optimizmom ili vjerovanjem u čudo. Ako toga ima i dobre namjere, moguće je da će to i dovesti u ćudi.

Treći je mjesečev dan, Mjesec je u fazi Mladog Mjeseca, te je danas dobar dan i za početak nečeg novog, ali od vašeg optimizam ili vjere zavisi ishod u ogromnoj mjeri.

Biće i onih koji će se prepustiti sanjarenju, jer je ovaj Mjesec donosi da se hoda po oblacimi i bude više u oblacima nego na zemlji.

Moguće je da će biti i izvjesne tajnovitosti, misteroznosti. Povoljan je dan za stvaranje, kreativnost, umjetnički rad ili uživanju u muzici, umjetnisti, nekoj ljepšoj ili boljoj stvarnosti.

Nemoj te se iznenaditi ako bude danas bilo ostvarenje neke želje gotovo nevjerovatno.

Merkur je još uvijek retrogradan, ali to sutra prestaje da ide retrogradno i promjene u komunikaciji i razmišljanju će doći. Manje će biti zastoja, odlaganja, čekanja, pa i pretjerano vraćanje u prošlost.

Neke konretne odluke će se desiti, dogovori će sve više u narednim danima biti nešto lakše postizati. Osjetit će se još neko vrijeme, oko tri nedjelje, u izvjesnoj mjeri efekti retrogradnog Merkura, ali do pomaka će ipak dolaziti brže.

Idealano vrijeme za promjene je u noćnim satima kada je Mjesec u sekstilu sa Marsom i u konjunkciji sa Jupiterom. Ovi aspekti mogu donijeti lijepo raspoloženje zbog dobrih dešavanja, kod nekih osjećaj sreće, ili uspješnosti. Sve se širi, raste. Emocije posebno. Biće i onih koji će imati dobitke koji će ih obradovati.

Povoljno može da bude i za odnose sa onima koji su daleko. Dopustite da vas vode emocije , prešustote im de, ako budu povoljne, a kod nekih će to biti obimno.

Vodeni znaci prve dekade imaće najviše sreće: Ribe februarske, Škorpije oktobarske, Rakovi junski, kao i oni koji imaju Mjesec, Jupiter , Veneru , podznak oko 7 stepena u vodenim i u nešto manjoj mjeri zemljenim znacima: u Biku ili Jarcu.

Kontakt telefon +381 60 54 254

Photo by Alex Bertha on Unsplash

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI