0

MJESEC U RIBAMA – Potentna, stvaralačka energija koja utiče na budućnost

30.05. 2016. MJESEC U RIBAMA- Potentna, stvaralačka energija koja utiče na budućnost

Danas je jedan od najboljih lunarnih dana, sa obiljem pozitivne energije, potentne, stvaralačke energije.

Mjesec je u Ribama i u noćnim satima oko ponoći pravi trigon sa retrogradnim Marsom u Škorpiji.

Ovaj dan je dobro iskoristiti da energiju seksualnu, koja je jaka ili koristi za ljekovito zbližavanja, jer sada ljubavno-seksualni, koji su puni emocija, odnosi imaju ljekovito dejstvo, uzdižu osobu, imaju i duhovno djelovanje.

Zbog trigona sa Marsom retrogradnim u Škorpiji, mogu se probuditi ranije strasti. Plodnost je prisutna kada je Mjesec u Ribama.

Obilje emocija i pokretačke emocije, koje spajaju srodne duše. Sunce u konjukciji sa Venerom u Blizancima, doprinosi da se drugi Blizanac, odnosno srodna duša može pronaći, jer je emotivna komunikacija prisutna.

Merkur ulazi sve više u trigon sa Plutonom i pomaže da dođe do obnavljanja veza, ili do poboljšanja komunikacije.

Lunarna je snažna u promjenljivom znaku Ribama, u vodenom znaku, ali kako je u trećoj dekadi, već osjeća uticaj Ovna sve više, može da se iskoristi, transformiše u čin stvaranja, u nešto što može da traje kroz vrijeme.
Stari narodi su ovog lunarnog dana kretali sa gradnjom kuća, sa stvaranjem nečeg od dugotrajne važnosti. Sa ovako velikim djelima je najbolje bilo početi u ranim jutarnjim satima, oko 5.-7. sati, kada je Mjesec bio u sekstilu sa Merkurom u Biku i u sekstilu sa Plutonom u Jarcu.

Danas je povoljni dan i za liječenje. Posebno ukoliko je ono započelo u tim jutarnjim satima, oko 5-7h., ili ako započne u noćnim satima oko 21.sat 30.05.-31. 05. do 01. Naročito je dobro liječiti se i pripremati biljnih lijekova i korištenje ljekovite čajeva, koji sada izuzetno djeluju.

Iskoristite ovaj dan da se ostvarite na ljubavnom, ili stvaralačkom planu. Poželite to i otvorite se ka ostvarenju svojih želja, ali kroz aktivnost, jer je današnji dan, kao i noć povoljna za veće napore, veća naprezanja, koja mogu da donesu dobre rezultate, posebno za nešto što se radi na duge staze, za bolju budućnost. Zato, samo naprijed!

Svetlana Milenković-Filipović

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI