0
Mjesec u Vodoliji, Venera u Ribama 14. i 15. 02.2018. - Pomračenje Sunce 15.02.

Mjesec u Vodoliji, Venera u Ribama 14. i 15. 02.2018. – Pomračenje Sunce 15.02.

Mjesec u Vodoliji, Venera u Ribama 14. i 15. 02.2018. – Pomračenje Sunce 15.02.

Danas je dan zaljubljenih, sretan svima koji slavite!

Samo pažljivi budite i spremni na razna iznenađenja i neočekivane stvari. Mjesec u Vodoliji, donosi nečekivano, pojačava i hirovitost, luckatost, otkačenost. Bolje bi bilo da ga proslavite u toku dana, posebno u ranim poslije podnevnim satima kada je Mjesec u sekstilu sa Marsom u Strijelcu, jer nakon toga je u praznom hodu.

Osjeća se od danas tokom dana, a sve više od večernjim satima , te tokom 15.02. .posebno uticaj Pomračenja Sunca, koje je sutra uveče. Pazite šta govorite, pišete, kako postupate. Nemir i nervozu ako osjećate, ili neko ne baš ne najbolje raspoloženje ili nesanicu, to je zbog nadolazaćeg Pomračenja. To je znak da je potrebno da nešto uradite na svom unutrašnjem miru i tako smanjite napetost, nervozu, ili nemir.

Vodolija je vazdušni znak, vezan za prijateljstva, nade, želje, dobijenu ljubav, grupe ljudi, te se nemojte iznenadite ako dođe do nekih promjene u prijateljskim odnosima i gupnim vezama.

Venera je u Ribama i težnja za ljubavlju, romantikom, zavođenjem je prisutna. Ona je u kvadratu sa Marsom, iaoko je veoma veliki orbis sada prisutan, te se jedva malo osjeti, kraje sljedeće nedjelje će se u punoj mjeri osjetiti tenzija u muško -ženskim odnosima. Sada može biti samo nagovještaja.

 

Ono što je dobro i što trebate da radite u danu pred Pomračenje i za vrijeme je duhovni rad na sebi se preporučuju kada su Pomračenja, kao i stvaranje nekog vida zaštite od negativnih uticaja.

Zatim čišćenje prostotra u kojem živimo, izbacivanja nepotrebnih stvari, kao i čišćenje doma. Paljenje svijeće i mirisa, ovog puta je jak element vazduha , te su veoma važni mirisi i biljke, bosiljak, bijela žalfija , tamjan.

 

Zaštite se. Mantre, molitve, meditacije su izuzetno dobre i mogu da ublaže negativne uticaje.

 

Takođe ishrana treba da se promjeni. Pijte nešto manje tečnosti nego uobičajeno 15.02. posebno i jedite peciva, tjesteninunu, možete posebno integralna, ili zdrava peciva. Manje se zamarajte, čuvajte oči.

Vrijeme je povoljno i za vraćanje dugova. Vratite bar dio dugo, ako ne možete prije pomračenja Sunca, danas i sutra u toku dana.

Pomračenje Sunca je djelimično biće 22.03. u sekstilu sa Uranom, kao i konjukciji sa Merkurom. Odluke ne treba donositi ovih dana, ne žurite. Novine će svakoko doći, nekom manje, nekom veće, zavisno da li vam pravi neki aspekt na natalno Sunce, Mjesec, podznak, ili vrhove kuća, ili Merkur.

 

Vodolije rođene ovih dana, nekoliko prije i nekoliko poslije 15.02. Lavovi rođeni oko 19. 08. nekoliko dana prije i poslije i Bikovi rođeni oko 15.05. i Škorpije rođene oko 19. 11. Će osjetiti najviše uticaj Pomračenja , ako uznemiravajući.

 

Kada je zdravlje u pitanju, obratite pažnju na : cirkulaciju, listove, vene u nogama, dio od koljena do stopala, nervi sistem, kao iako imate probleme sa alergijama, posebno sa asmom, kao i psihički bolesne osobe.

 

Pomračenje Sunce je djelimično, te je blaže nego kada je potpuno i fekti će manje trajati.

Nije povoljno vrijeme za putovanja, jer je Pomračenje u konjukciji sa Merkurom. Budite pažljivi danas i sutra u saobraćaju. Neki neće dobro procjeniti situaciju, posebno sutra , a biće i onih koji će biti više napeti, nervozni, osjetljivijeg raspoloženja, te i zbog toga.

 

Posebno nije dobro putovati avionom, jer je vodolija vezana za vazdušni saobraćaj. .

Promjena vremena kao što su u nekim predjelima svijeta, oluje, vihori, jaki vjetrovi su mogći, obilnije padavine.

Mogući su problemi sa strujom, jer je Pomračenje u Vodoliji, kao i prekidi u komunikacije zbog vremena, jer je pomračenje Sunca 15. 02. u konjukciji sa Mekurom.

Budite obzrivi i šta govorite, pišete, jer i to može donijeti probleme, posebno osobama kojima je Merkur ovih dana u nepovoljnom aspektu, kao i osobama koje imaju podznak u Blizancima i Djevici.

Šta je dobro raditi. Vizualizacije, zamišljanje u periodu oko 22. 03.-00. osloniti se više na nesvjeno, maštu, intuiciju, snove, koji su pod uticajem Mjeseca, osloniti se više na nesvjesno, nego svjesno jer je Sunce (svijest, razum) ovog puta pomračeno.

Astrolog Svetlana Milinković Filipović / KONTAKT: 060 54 54 254, +381 6054 54 254

foto pixabay.com / trecadimenzija.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI