0
Mjesečeve mjene i lunarne faze u 2019. godini

Mjesečeve mjene i lunarne faze u 2018. godini: Mjesečev kalendar

Mjesečeve mjene i lunarne faze u 2018. godini: Mjesečev kalendar

Mjesečeve mjene i lunarne faze u 2018. godini: Ovaj tabelarni godišnji pregled koristiće svima koji se odluče za popularnu mjesečevu dijetu. Mnoge religije propisuju post kao korisnu dopunu zdravom načinu života, a potvrđuje je i savremena i alternativna medicina. Generalno, kada čovjek počne da se pridržava određenih lunarnih ritmova, njegovo zdravlje i interakcija za prirodom i njenom iscjeljujućom harmonjom se poboljšavaju.

Mjesečeve mjene i lunarne faze u 2018. godini: Mjesečev kalendar

Savremena naučna saznanja su potvrdila da Mjesec ispoljava snažan uticaj na život na planeti, na čovjeka i na sve aspekte njegovog života. Najuočljiviji uticaj je gravitacioni, plima i oseka u okeanima. Finiji uticaji, na psihičke procese nisu tako uočljivi, ali su, također očevidni. Poznajući energetski uticaj svakog lunarnog dana, možemo prema njima korigovati svoj život i efikasnije iskoristi mogućnosti koje nam se pružaju i usmjeravati energiju Mjeseca na pravilno rješenje životne situacije.

 

Naučno je dokazano da mjesečeve mjene ne utiču samo na rijeke, mora i okeane već i na nivo vode u našem organizmu. U 24 sata, koliko mjene traju, ljudski organizam se lakše oslobađa viška tečnosti, masti i toksina koji se nakupljaju kao posljedica nezdrave ishrane, lošeg varenja i stresa.

 

Tablica mjesečevih mjena koristiće, na primjer, svakome ko se odluči za popularnu mjesečevu dijetu koja nikako ne izlazi iz mode. Mnoge religije propisuju post kao korisnu dopunu zdravom načinu života, a potvrđuje je i sauvremena i alternativna medicina. Mjesečeva dijeta pritom služi ne samo mršavljenju već i čišćenju tijela od svih otrova,

 

Da biste natjerali prirodu da radi za vas, potrebno je da se pridržavate osnovnih pravila ove dijete. Mjesec prolazi kroz lunarne faze četiri puta mjesečno, pa ćete, ako držite ovu dijetu izgubiti i do šest kilograma.

 

Zato smo vam pripemili i novi, Kalendar faza Mjeseca za 2018. godinu, uz koji možete da odredite recimo, tačan period početka mjesečeve dijete, ali može poslužiti u druge svrhe.

 

NAPOMENA: Mjesečeve mjene i lunarne faze u ovom pregledu se odnose za glavni grad Srbije, Beograd, odnosno na prostore GMT +1 vremenske zone što obuhvata Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Bosnu, Makedoniju, Njemačku, Madjarsku, Holandiju, Sloveniju, Švedsku, Švajcarsku…

 

Pritom je u kalendar je već uračunat prelaz sa zimskog na ljetnjeg računanje vremena i obrnuto, tako da nije potrebno praviti korekcije te vrste.

tekst: Astrosjat Foto pixabay.com Obrada Treće Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI