0
Mjesečni horoskop Mnogo strasti, intenzivnih dešavanja i tajni izaći će na površinu

Mjesečni horoskop: Mnogo strasti, intenzivnih dešavanja i tajni izaći će na površinu

Mjesečni horoskop: Mnogo strasti, intenzivnih dešavanja i tajni izaći će na površinu

Po svemu sudeći, novembar će biti pravi škorpionski mjesec. Jupiter je prelaskom u ovaj znak skrenuo fokus na Škorpije, a obzirom da će kroz njihovo polje ličnosti tranzitirati Sunce, Merkur i Venera, jasno nam je šta nas čeka – mnogo strasti, mnogo intenzivnih dešavanja, mnogo izlazaka tajni na vidjelo, mnogo nekih drastičnih situacija u koje nas život dovodi da bi nam u posljednjem trenutku bila pružena ruka spasa. Mnogo onih varijanti – od raja do pakla i nazad….

Da krenemo redom. Dakle, na samom početku mjeseca – Jupiter, Sunce i Merkur nalaze se u znaku Škorpije. Saturn je u Strijelcu (ne zaboravite da tokom decembra prelazi u znak Jarca – ala će se Strijelčevi obradovati da mu vide leđa, zar ne?), Pluton se nalazi u znaku Jarca. Retrogradni Neptun je u Ribama, retrogradni Uran u Ovnu, a u znaku Vage nalaze se Mars i Venera. Jedna planeta tokom novembra menja kretanje, a to je Neptun, koji iz retrogradnog prelazi u direktan hod….

Poslušajte horoskop za 2018 godinu OVDJE

4-og novembra imamo pun Mjesec u znaku Bika, u znaku svoje egzaltacije. Situacije koje kulminiraju biće vezane prvenstveno za materijalno-finansijski segment, ali i za sve ono što smatramo ličnim vrijednostima u svom životu. Ovo su dani naglašenog hedonizma i potrebe da kroz fizički dodir iskažemo emocije…ili ako tih emocija baš i nema – biće nam potrebna strast…i to u velikim količinama..Obzirom da baš na taj dan imamo i opoziciju Venere i Urana, izgleda mi da će biti nekih finih (i manje finih) avanturica na sve strane….

 

U noći između 5-og i 6-og novembra, Merkur prelazi u znak Strijelca. Iako njegova pozicija ovdje baš i nije najjača i najbolja, period u kojem je on u ovom znaku može doneti jačanje konekcija sa inostranstvom, ali i lakše prilike onima koji uče i studiraju. U svakom slučaju, potreba za proširenjem, ekspanzijom i jačanjem znanja.

 

Odmah za Merkurom, 7-og novembra i Venera prelazi u znak Škorpije. I njena pozicija u Škorpiji je takođe loša, ali pošto se nalazi u Marsovoj vlasti, a Mars je u Venerinom znaku – Vagi, ovo će dobrim dijelom biti ublaženo. Međutim, koliko god da to ublažavanje bude na snazi, poenta je da ulazimo u period sa jakim strastima i naglašenom požudom.

 

18-og novembra imamo mlad Mjesec u Škorpiji. Ionako se sve tokom ovog novembra vrti oko Škorpija, pa očigledno ni mlad Mjesec ne može da ih mimoiđe. Pošto uvijek označava početak i nov životni ciklus, a nalazi se u znaku koji vlada tajnama, krajnostima, strastima i tuđim novcem, evidentno je da će ovo biti neki mnogo zanimljivi novi početci….Vidjet ćemo na kakvu će ovo poslovno – emotivnu ljepotu da izađe….

 

22-og novembra Neptun kreće direktnim hodom. Sve one zablude, nejasnoće, čudne situacije kroz koje smo morali da prođemo u prethodnim mjesecima, sada su pri svom kraju. Idemo polako ka raščišćavanju onoga što nas je do sada opterećivalo…Takođe ovog dana i Sunce prelazi u znak Strijelca, počinje vladavina ovog znaka koja će obilježiti period od narednih mjesec dana.

 

Kao što vidite i sami, malo nekih važnijih dešavanja, ali prilično intenzivan mjesec. Naglašene će biti promene u poslovnim saradnjama, dok će se u emotivnom dijelu sve vrteti oko isključivosti i strasti.

 

Obzirom da u novembru imamo i sretnu konjukciju Jupitera i Venere u znaku Škorpije, neki od nas se u tom periodu mogu prilično finansijski „ovajditi“, ali i zaljubiti tako da ne znaju gdje udaraju…

 

Sretan vam ulazak u novembar mjesec!

Poslušajte kompletan horoskop za mjesec Novembar OVDJE

 

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs / foto pixabay.com

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI