0
Mjesečni horoskop za avgust 2018

Mjesečni horoskop za avgust 2018

Mjesečni horoskop za avgust 2018

Astrolog Željka Knežević 00381 63 563013

Početkom mjeseca još će biti aktivna opozicija Sunca i Marsa koja nam daje aroganciju, nepoštovanje bilo kakve discipline, nasilnost, razočarenje, frustacije zbog grešaka. Pojedine osobe traže priznanje za nešto gdje kvalitet ne postoji. Sve zavisi u kojim vašim kućama se dešava i gdje vam može donijeti neke nezgode.

Mars i Uran će biti u kvadratu a od ovog aspekta možemo očekivati ishitrene postupke, nekontrolisane impulse, pogrešne reakcije, nesposobnost reagovanja i razne povrede. Nastavlja se pozitivan aspekt od Jupitera sa Neptunom, koji mnogima ide na ruku i koji treba iskoristiti kada je intuicija u pitanju jer je nepogrešiva. Ekonomski uspjesi, sretne promjene i dobra ulaganja novca za pojedine koji nemaju u ličnom horoskopu negativne aspekte.

Pluton daje veliku moć Jupiteru iz Škorpije i Neptunu iz Riba pa mnoge osobe mogu biti samouvjerene, želja za afirmacijom je izražena, ekonomska ekspanzija, stvaralački talenti i još mnoge dobre stvari što zavisi kroz koje vaše kuće tranzitira.

Dosta planeta se kreće retrogradno: Saturn, Uran, Neptun, Pluton, Mars i Merkur što znači da ponovo imamo šansu da nešto uradimo, naučimo, ispravimo, oprostimo, završimo što nismo ranije mogli i krenemo naprijed … Još nam prestoji jedno totalno pomračenje Sunca i mlad Mesec 11. avgusta.

 

Poslušajte šta mogu da očekuju znakovi pojedinačno, OVDJE

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI