0
Mlad Mjesec 04.jula

Mlad Mjesec 04.jula 2016. na 13 stepeni Raka

Mlad Mjesec 04.jula 2016. na 13 stepeni Raka.

U astrologiji mlad Mjesec predstavlja kraj jednog i početak novog ciklusa od 28 dana.

04.jula  Mjesec će formirati dva jaka aspekta sa Saturnom i Neptunom koji tokom ovog perioda obrazuju kvadrat. Ovakva konstelacija na nebu globalno može uzrokovati depresiju, socijalnu anksioznost i poremećaj u prehrani.

Mnogi od vas će imati osjećaj neadekvatnosti, ali ovakav položaj daje mogućnost da naučite prevladati strahove i bilo kakve osjećaje krivnje.

Ovo je vrijeme  bliskosti, jakih emocija i jake suptilne energije, nadahnuće, jaka intuicija, dobro vrijeme za ljubav, rad, kreiranje, promjene, briga za porodicu.

Sve mogućnosti su  pred vama. Preispitajte stare navike i uvjerenja te pronađite nove načine kako bi napredovali.

Ovo je idealno vrijeme za novi početak. Mjesec u aspektu sa Neptunom u prvi plan stavlja emocije, maštu, kreativnost, idealizaciju…

Moguće da ćete maštati o idealnom partneru, ali isto tako postoji velika vjerovatnoća da ćete sresti nekoga posebnog tokom ovog perioda. Intuicija je posebno jaka tokom ovog perioda i treba se češće oslanjati na svoj unutrašnji glas.

Mlad  Mjesec u znaku Raka će vašu pažnju usmjeriti ka  domu, osjećanjima, bliskim odnosima posebno kod ženskog spola.

Ovo je idealno vrijeme da se planira  pokretanje posla. Razgovor sa ženama i članovima porodice donosit će duševno zadovoljstvo.

Ovo je velika prilika da za sobom ostavite svoje strahove i osjećaj krivnje.  Mlad mjesec također, aktivira i fiksnu zvijezdu Sirijus. To je najsjajnija zvijezda prirode Jupiter-Mars –znak uspjeha. To daje čast, slavu, bogatstvo i poštovanje. Kombinacija Sunca i Mjeseca sa Sirijusa je dobar znak za uspjeh u poslu, dobra prijateljstva i porodični sklad.

 

OVAN – Mladi Mjesec u znaku Raka u vašem četvrtom polju  donosi goste ili društveno okupljanje u vašem domu. Tokom ovog perioda možete  napraviti solidan napredaku ličnim I profesionalnim ciljevima.

BIK – mladi Mjesec je odlično vrijeme za pokretanje novih projekata, idealno vrijeme je od 04.-19.07. Aktivirat će vam se komunikacija posebno sa prijateljima, a moguć je i novi početak na emotivnom polju.

BLIZANCI – Mladi Mjesec U vašem drugom polju može ukazati na neku jako povoljnu kupovinu ili donosi novčane vijesti. Možda nećete nešto zaista dobiti sve do punog Mjeseca , ali i iščekivanje može biti uzbudljivo.

RAK – Možete započeti novi lični  projekat u periodu kad Mladi Mjesec osvjetljava vaš znak; gledajte na ovo kao na priliku za samopoboljšanje. Možete očekivati da će se osjećati emocionalno osjetljive u vezi stvari koje se tiču vašeg doma.

LAV – vaša intuicija je na vrlo visokom nivou. Nove poslovne  ideje koje se jave tokom ovog perioda pokrenite do 19.jula. Trud će vam se višestruko isplatiti.

DJEVICA – očekujte uspjeh u velikim organizacijama, saradnja je ključna i bit će na zavidnom nivou. Nekom prijatelju će biti potrebno rame za plakanje, nemojte ga odbiti.

VAGA –  Vama se smiješi veliki uspjeh na poslu ili ćete imati promjenu posla, novi početak. Oslonite se na vašu intuiciju kada je posao u pitanju i sigurno nećete pogriješiti.

ŠKORPIJA – dobre okolnosti i protekcije od ženskih osoba vezanih za inostranstvo. Javit će se želja za selidbom ili nekim putovanjem van granica vaše zemlje, ali isto tako neko iz kruga porodice može otići negdje daleko.

STRIJELAC – tokom ovog perioda bit ćete emotivni i prilično osjetljivi. Moguća je neka velika promjena u smislu transformacije. Finansije su aktuelne posebno dugovanja i nasljedstva.

JARAC  – Mladi Mjesec povećava mogućnost nove ljubavi. Niste li u vezi, obratite pažnju na osobe koje vam se sviđaju.  Možda se neće ništa konkretno dogoditi do punog Mjeseca, ali i čekanje donosi svoju dozu uzbuđenja!

VODOLIJA – Mladi Mjesec  donosi mogućnosti za novi posao ili radni zadatak. Vjerojatno nećete mnogo postići do Punog Mjeseca , ali i sama priprema može biti uzbudljiva.

RIBE – Mladi Mjesec  donosi zabavu, ljubav ili neki društveni događaj. Možda nećete ništa konkretno napraviti do Punog Mjeseca , ali uživat ćete u samoj pripremi.

Astrolog Adrijana Alizadeh Chorsirazgovor astrrolog

sms tarot

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI