0
Mlad Mjesec 26.04

Mlad Mjesec 26.04

Mlad Mjesec 26.04

Danas 26.04. u 14:46h počinje faza Mladog Mjeseca i trajaće do 03.05. u 04:46h. U vrijeme mladog Mjeseca tačnije u fazi rasta ili kada Mjesec počinje da se puni, naglašeno je dobar period za započinjanje bilo čega.

Period mladog Mjeseca je period rasta energije. Ako ste u poziciji da morate donositi neke važne odluke ili morate da izvršie važne i korenite životne promjene birajte period kada je na nebu mlad Mjesec jer vam to garantuje da ćete uspjeti i što je mnogo bitnije i istrajati u namerama.

Sve što započnete u fazi mladog Mjeseca ima naznaku trajnosti posebno prvog dana. Faza mladog Mjeseca je idealna za sve one koji žele da drže dijetu ili da započnu sa držanjem dijete jer im ova faza garantuje da će u tome i istrajati.

Podjednako se ovo odnosi na započinjanje odvikavanja od svih loših i nezdravih navika. Želite li da se otarasite pića, cigareta i sl. poroka birajte fazu kada Mjesec raste tj. perid mladog Mjeseca i uspjećete.

U ovoj fazi organizam savršeno funkcioniše kada je izbacivanje otrova u pitanju i veoma je uputno u organizam unositi što više tečnosti sa naglaskom na biljne čajeve kao i što više povrća i voća sa naglaskom na antioksidante.

Tijelo se savršeno da osvežiti i prolepšati u ovoj fazi Mjeseca i svi vidovi sporta ili vježbanja donose brze i vidljive rezultate. Frizerske salone posjećujte isključivo u fazi mladog Mjeseca jer kosa brže raste i osvežava se a i svi kozmetički tretmani su i više nego poželjni u fazi mladog Mjeseca.

Astrolog Milan Šašić – 00381 64 217 0930

Poslušajte Kako će na vaš znak uticati ovaj mlad mjesec:

Poslušajte horoskop za mjesec Maj 2017:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI