0
MLAD MJESEC U BLIZANCIMA

Mlad Mjesec u Blizancima 22. maja 2020

Mlad Mjesec u Blizancima 22. maja 2020

Samo jednom godišnje Blizanci imaju mlad Mjesec u svom znaku pa je jako bitan da sve planove i ciljeve pokrenete baš za vrijeme vaše vladavine i mladog Mjeseca.

Mnoge komunikacije, znanja i saznanja sada se mogu ispoljavati. Sve što je bitno za komunikaciju, saobraćaj i druge simbolike Blizanca biće naglašeno. 

Mlad Mjesec će imati aspekt sa Saturnom iz Vodolije što će ukazivati kod pojedinih osoba da su promišljene, konzervativne, ozbiljne i oprezne.

Zatim će biti u aspektu sa Marsom iz Riba što može izazvati emotivnu krizu, a nije dobar ni za zdravlje ako ne razvijemo svijest i kontrolišemo svoju naglost, piše astrolog Željka Knežević.

Merkur i Venera iz Blizanaca će praviti kvadrat sa Neptunom pa mnoge osobe mogu očekivati borbu između intuicije i osjećanja dok sa Merkurom nas očekuju nerealne komunikacije, laži i uz Mars u Ribama moguće je i zastrašivanje sa nekim vestima. 

Moguće je da još neko vrijeme možemo biti opterećeni sa vijestima i mjerama kada je pandemija u pitanju. Svakako da svi mi treba da obratimo pažnju na komunikaciju, tačnost vijesti koje primamo i šta sve može da nam dođe do ušiju. Budimo oprezni.

Poslušajte šta Mlad Mjesec u Blizancima donosi vašem znaku OVDJE

Oznake:

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI