0
Mlad Mjesec u JARCU 17 Januara 2018 God !!!

Mlad Mjesec u JARCU 17 Januara 2018 God !!!

Mlad Mjesec u  JARCU 17 Januara 2018 God !!!

Povoljnosti ovog Mladog Mjeseca mnogi mogu da iskoriste i pokrenu svoje materijalne vizije, prekontrolišu ili provjere svoje račune, sve što je vezano za materijalno.

Pojedine osobe mogu biti naklonjene duhovnim vrijednostima. Izražen je smisao za enterijer, pa ako vam je dosadio namještaj možete ga sada zameniti sa novim ili prosto promjeniti raspored.

Kako će Mjesec biti u dodiru sa Saturnom onda možete imati neka ograničenja koja vas mogu voditi u dugoročna čuvanja i rast materijalnig.

Mlad Mjesec se događa u posljednjoj dekadi Jarca i bit će disonantan sa Uranom iz Ovna što traži promjenu, a kako je Uran iznenađujući onda i te promjene mogu biti neočekivane, a gdje će biti promjene to zavisi od vaše lične natalne karte i u kojim poljima se vama dešavaju tranziti.

Mjesec u Jarcu se manifestuje kroz ambiciju , teži da postane moćan, zna da bude stidljiv ,nesiguran u svoje vrijednosti , preosjetljiv iz stvarnih ili izmišljenih razloga.

Osobama je bitno da uspiju , postignu položaj ,materijalnu sigurnost , obezbjedi porodicu i kada jednom postigne uspjeh i veće društvene pozicije postaje sebičan u stečenim pravima.

Negativno aspektovan mjesec u Jarcu je proračunat sa sticanjem moći po svaku cijenu bez i malo osjećanja i poštovanja prema drugima.

Šta vi možete očekivati uoči prvog Mladog Mjeseca u Novoj Godini, poslušajte OVDJE

Mlad mjesec u jarcu 17 januara 2018 / ovako uništite sve što vas koči

Dan Mladog Mjeseca – Ovako uništite sve što vas koči u životu!

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI