0
MLAD MJESEC U LAVU

MLAD MJESEC U LAVU 02.08.2016.

MLAD MJESEC U LAVU 02.08.2016. I HOROSKOP PODZNAKA

Mlad Mjesec u vatrenom znaku Lavu će početi 02.08.2016. u 22:44h. i biti u trigonu sa Saturnom retrogradnim u Lavu. Otpočinje novi ciklus promjena, koje mogu da budu stabilne i trajne, bez obzira da li je riječ o novoj ljubavi, o novom partnerstvu ili nečem drugom, što će se vidjeti iz vašeg natala.

Velika energija, pozitivna, ali i veliki planovi su ostvarljivi ako se založite i budete uporni.

Lav je kraljevski znak, koji označava i autoritete, a u trigonu sa Saturnom u Strijelcu, mogući je napredak i zauzimanje neke stabilne pozicije ili početak nečega što donosi postojanost i što može da donese dobre rezultate u budućnosti.

Retrogradni Saturn donosi mogućnost da nešto što smo ranije željeli ili pokušavali da promjenimo, sada preduzmemo i ostvarimo.

Želje su snažne, energija velika, a volja je velika prema ostvarenju cilju, posebno ukoliko budete uporni i odgovorni.

03.08. je drugi dan Mladog Mjeseca koji je idealan za nove početke. Upravo tog dana ulazi i Mars u Strijelca, vatreni znak, gdje je akcija brza, okrenuta ka kretanju, preduzimanju nečega u šta se može uložiti entuzijazam i vjeru. Tako da će promjene do kojih dođe pratiti i aktivnost koja omogućava da se dosegne neki cilj.

U noći od 22:44h., pa u narednih nekoliko sati, sve do 03.08. u 04:55h. je povoljno vrijeme da radite vizualizaciju, zamišljanje promjena koje želite, a zatim da u toku 03.08. da započnete sa novinama.

Idealno vrijeme za početke, novine je kada 03.08. Od 22.-00h. kada je Mjesec u trigonu sa Uranom u Ovnu. Tada obratite pažnju i na šanse iznenadne i brze koje vam dolaze.

Moguće da to bude i neka nova ideja, koja vam može promjeniti život na bolje. One mogu da vam donesu poboljšanje, a praćenje su oduševljenje, ushićenjem.

Drugo povoljno vrijeme je u kasnim noćnim satima oko već oko 03-08h., Tada će Mjesec biti u konjukciji sa Venerom u Lavu. Ovo donosi mogućnost životne radosti, osećaja sreće ili ljubavi koji će pratiti promjene.

Neke će oduševiti neki neočekivani susret, poznanstvo, ili neko promjenjeno ponašanje voljene osobe, koja će pokazati ljubav, pažnju. Topline, ljubavne strasti ima više. Vrele emocije i želje donosi Mjesec u konjukciji sa Venerom u Lavu.
Mlad Mjesecu Lavu će donijeti najveće promjene osobama koje su rođene krajem jula, posebno 29.07.- 06.08.

Osobama rođenim u ovom u ovom periodu život se može promjeniti na bolje, posebno ako su spremne da prihvate i neku novu odgovornost, ili budu istrajni u ostvarenju neke svoje želje. Saturn će od 13.08. prestati da ide retrogradno i dovesti da je lakše da se to ostvari.

Šta će Mlad Mjesec svakom od nas.

HOROSKOP ZA AVGUST 2016

 

OVAN:
Mlad Mjesec će osobama u znaku Ovna biti u petoj kući ljubavi, djece, zadovoljstva, odmora, hobija i donijeti promjene vezane za nešto od navedenog. Kako i Mars prelazi 03.08. u znak Strijelca vi ćete imati i veću potrebu za kretanjem, putovanjima, novim aktivnostima, ili avanturama. Nekima će biti pojačana kreativnost i ako se bavite nekim javnim poslom, dobro je da započnete novine u tome. Njima možete da dođu u centar pažnje. Drugi koji su sami moći će da uđu u ljubavnu vezu, koja će takođe biti zapažena od drugih. Neki će biti prilici da se posvete djeci i sa njima pokrenu nov period zanimljiv i dinamičan. Dobro je da uvedete neku novu naviku u svoj život koje mogu da budu dugotrajne i da utiču na vaš razvitak. Možete započeti neki novi hobi, ili nov način rekreacije, ili krenuti na ljetovanje, koje će povoljno djelovati na vas.
BIK:
Vama će Mlad Mjesec donijeti neke promjene u domu, ili u porodičnim odnosima. Neki od vas će imati priliku da učvrste i poboljšaju porodične odnose, kroz uvođenje neke novine, promjene. Drugi će krenuti sa nekim novinama vezanim za dom. Ako vam Mlad Mjesec pravi povoljne aspekte sa natalnim planeta te promjene će se lakše odvijati i donijeti vam više dobra. Ako nemate sređeno stambeno pitanje otpočeti da ga rješavaju i možete u tome biti veoma uspješni, ako budete istrajni i unesite puno volje i energije u to. Povoljno je vrijeme i da preuzmete neku novu odgovornost u domu. Venera od 06.08. ulazi u Djevicu i vi ćete se više posvetiti svakodnevnim odgovornostima, ili poslovima, kojima ćete moći da doživite zadovoljstvo, a imati i koristi.
BLIZANCI:

Vama će Mlad Mjesec donijeti novine vezane za komunikaciju, druženje, ili neko novo putovanje. Moguća su i nova poznanstva. Merkur je prešao u Djevicu i donijet će vam veću potrebu za redom, bolju organizaciju, obraćanje veće pažnje na detalje. Komunikacija će više biti usmjerena na porodicu, ili će vam goditi dolaziti u dom i tu može da bude veoma živo. Neki u vas će u domu se baviti mentalnim aktivnostima, a drugi će se više družiti. Izbor je na vama.
RAK:
Mlad Mjesec je vama u drugoj kući zarade i trošenja novca, kao i ishrane. Za vas novine će biti vezane za nešto od navedenog. Povoljno je vrijeme da ili promjenite odnos prema novcu, zaradi , ili preduzmete novine u načinu zarade. Vam je Mlad Mjesec u trigonu sa Saturnom, te možete biti veoma uporni u ostvarenju poslovnih ciljeva, u započinjanju nekih novih poslova. Oni posebno mogu da se dobro odvijaju od 13.08. Kada Saturn krene direktno. Neki će ući u neke nove kupovine. Pazite da ne preterujete u njima. Težnja za luksuzom postoji, ali prilike nisu kod većine takve da to mogu da ostvare. Dobro je da započnete neki nov način ishrane, ili novu dijetu, koja može povoljno da djeluje i na vaše zdravlje.
LAV:
Mlad Mjesec će kod vas biti ili u prvoj kući, ili dvanaestoj. Ako vam je podznak u prvoj dekadi Lava do 10. Stepena biće u prvoj kući. Povoljno je vrijeme da učinite neke promjene u izgledu, da menjate svoju spoljašnji izgled i ponašanje. Mnogi će imati potrebu da su u centru pažnje, da blistaju i privlače ljubav i dopadanje, ili uvažavanje, divljenje. Vi ćete imati i veliku potrebu za novinama, veću od svih drugih. Ako ste sunčani znak Lava i rođeni ste krajem jula i početkom avgusta ovo će biti vrijeme značajnih novina, koje će uticati na cijelu godinu, a kod nekih i mnogo duže, u naredim godinama, zbog trigona Mladog Mjeseca sa Saturnom. Promjene mogu da idu malo teže do 12.08, a zatim da se sve više ubrzaju, jer tada Saturn prestaje da ide retrogradno. Oni koji imaju podznak drugoj dekadi, ili trećoj Lava će imati novine vezane za podsvjesno, tajno, snove i velike daljine. Vi možete da se više odmarate, meditirate, dolazite u dodir sa svojim unutrašnjim željama, osjećajima. Dobro je da krenete sa promjenama koje mogu povoljno da djeluju na vaše zdravlje, sa lečenjem, ako imate zdravstvene poteškoće. Neki će raditi i nešto u samoći, daleko od očiju javnosti. Biće i onih koji će se povući, ili otputovati negdje daleko, u neki dalek predio, ili na neko ostrvo ili na drugi kontinent.

 

DJEVICA:

Mlad Mjesec će biti u vašoj 12.kući, ako vam je podznak na početku ovog znaka. On će vama donijeti tajne, koje ćete pokušavati da rješite. Nekim će donijeti putovanje u neki udaljeni, veoma dalek predio, ili život u ilegali, ili tajnosti. Drugima će donijeti više odmora. Bićete skloni preispitivanju i bavljenju dublje sobom, što će vam donijeti i promjene u izgledu i ponašanju. Ako vam je podznak u drugoj ili trećoj dekadi, povoljnoje vrijeme za nova prijateljstva, ili novu vezu. Neki će započeti sa ostvarenjem nekog novog grupnog projekta, ili nove aktivnosti vezane za neki tim. Venera od 06.08. ulazi u vaš znak i nastojaćete da izgledate savršeno, dotjerujući se i privlačeći pažnju drugih. Nove ljubavi su moguće.

 

VAGA:

Vama je drage Vage, vam će Mlad Mjesec biti u kući karijere, status, životnih ciljeva, jednog roditelja. Dobro je vrijeme da preduzmete neke promjene, da ili postavite nove ciljeve i potrudite se da ih ostvarite. Kako je Venera u vašoj kući timskog rada, prijatelja, dobijene ljubavi i grupe ljudi i od 06.08. ulazi u Djevicu, onda to može biti upravo uz pomoć prijatelja, ili neke grupe. Bićete skloni da više analizirate svoje veze i da taktizirate u ljubavi, da budete spremni više nego uobičajeno da dajete onoliko koliko i dobijate.

 

ŠKORPIJA:
Mlad Mjesec će i vama biti u kući putovanja u inostranstvo, rodbinskih odnosa, studiranja, viših znanja i tu je dobro da dođe do novina. Neki od vas će krenuti na put, ili se susresti sa rođacima koji žive daleko od vas. Drugi će krenuti sa nekim novim saznanjima, spremanjem ispita, ili nekom edukacijom. Mars ulazi u Strijelca od 9-og. Pa će sa više strasti ili vjere ući u neke novine. Mijenja se vaše ponašanje, biće više optimizma i vjere i potrebe za promjenama i novim dešavanjima.

 

STRIJELAC:
Mlad Mjesec će biti u vašoj 8. Kući, koja se odnosi na podršku od drugih, novac koji dolazi od drugi, ali i na unutrašnje promjene, kao i na tjelesna zadovljstva. Nekima će donijeti da krenu da mijenjaju nešto duboko u sebi. Drugima će donijeti neku novu vezu zasnovanoj na ljubavnim strastima, posebno jer će Mars avgusta biti u vašoj prvoj kući. Fizički ćete biti privlačni, a strasti će vam biti pojačane. Kod nekih i želja za osvajanjem. Neki od vas ćete biti skloni da se borite za ostvarenje težnji . Možete privući podršku ili novac od drugih.

 

JARAC
Vama će Mlad Mjesec biti ako vam je podznak na početku ovog znaka u 8. kući i moguće su duboke unutrašnje promjene, ili novine vezane za neku novu vezu, koja donosi ljubavne strasti, jaku privlačnost. Drugima, onima kojim je podznak u drugoj dekadi, ili trećoj Jarca biće u kući partnerstva i može donijeti ili novu etapu u partnerstvu, novine koje mogu da stabilizuju vašu vezu, jer je Mlad Mjesec u trigonu sa vašim Saturnom. Drugima koji su sami i otvoreni za novo partnerstvo mogućnost da ga uspješno ostvare. Nekima koji se bave javnim poslom mogu donijeti uspjeh u radu, kroz novine.

 

VODOLIJA:
Vama koji imate podznak u Vodoliji će Mlad Mjesec biti u kući partnerstva. Vi više od svih drugih trebate da budete otvoreni za novine i promjene bilo u postojećem partnerstvu, koje možete da stabilizujete, bilo da otpočnete neku novu vezu koja ima šanse da potraje. To može da bude i sa nekom osobom koja je prisutna u javnosti. Nekima može donijeti i promjene u odnosima sa drugim ljudima, posebno ako se bave poslom vezanim za rad sa drugima. Ako ne to, onda ćete je upoznati u javnosti, na nekom javnom događaju, gdje će zablistati kao zvijezda u vašim očima.

 

RIBE:
Mlad Mjesec će biti vama u kući posla i zdravlja, te je povoljno vrijeme da već od 03.08. Krenete sa nekom novom aktivnošću, ili da dođe do promjene vezane za način rada na poslu. Ako imate zdravstvene probleme dobro je da preduzmete neki novi tretman, koji može da vam donese poboljšanje, ili krenete sa novinama vezanim za vježbanje, koje može povoljno da utiče na vašu energiju i zdravlje. Ukoliko se bez poslu postoji šansa da se zaposlite, te je dobro da se aktivirate na tom planu.

Mlad Mjesec je prilika za novinama, a ovog puta one mogu da donesu nešto što će biti postojano i dugotrajno. Budite istrajni u sprovođenju promjena i strpljivi, ako želite da se dobro odraze na vas.

Svetlana Milenković-Filipović

Ukucajte GAMA VID vaše podatke te pitanje i proslijedite na broj države u kojoj se nalazite ..
 • 091 810 700 |BIH|
 • 667 667 |HRVATSKA|
 • 1551 |SRBIJA|
 • 14941 |CRNA GORA|
 • 141991 |MAKEDONIJA|
 • 0900 506 506 AUSTRIJA|
 • 2098 |NORVEŠSKA|
 • 3838 |SLOVENIJA|
loading...
Saznajte šta Vam donosi budućnost slanjem SMS poruke. Najbolji odgovaraju za Vas.
 • 72027 |ŠVEDSKA|
 • 9292 |ŠVICARSKA|
 • 81027 |FRANCUSKA|
 • 4004 |HOLANDIJA|
 • 488 2 880 |ITALIJA|
 • 44144 |NJEMAČKA|
 • 1963 |DANSKA|
Radio Treća Dimenzija

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI