0
Mlad Mjesec u OVNU

Mlad Mjesec u OVNU – 5 Aprila 2019 – Vrijeme novih POČETAKA

Mlad Mjesec u OVNU – 5 Aprila 2019 – Vrijeme novih POČETAKA

Astrolog Željka Knežević

Snaga ovog Mladog Mjeseca može da nam donese želju za rizikom i napetost, a kako je u kvadratu sa Saturnom i Plutonom iz Jarca što je dosta težak aspekt.
Mnoge osobe će baš uz ovaj aspekt odbaciti neke stvari koje su na njih djelovale štetno ili neke toksične veze iz svog života a mogli bi se osloboditi i neke prošlosti. Upravo kroz Mlad Mjesec možemo uraditi nešto novo u svom životu i oslobodit se svega što nije imalo bitniju svrhu u našem životu.
Sada treba izaći iz komforne zone i proširiti vidike za neka nova iskustva, poduhvate, nove životne lekcije.
Ovaj Mlad Mjesec u Ovnu se ispoljava kao “ja na prvom mjestu” pa sve ostalo. Ovaj položaj će imati pronicljiv, brilijantan i promjenjiv um. Ego može biti sada naglašen a hrabrost izražena do bezumlja. Pojedine osobe mogu imati izražen bijes, ljutnju, nervozu, glavobolje, bježanje od savjeta, preziranje autoriteta što još ovisi od položaja u vašoj ličnoj natalnoj karti.

KAKO OVAJ MLAD MJESEC MOŽE UTICATI NA POJEDINAČNE ZNAKE poslušajte OVDJE

Astrolog Željka Knežević

Rođena sam u malom gradiću Imotski,  05. Decembra 1961. godine, u znaku Strijelac sa ascedentom u Strijelcu i mojim duplim vladarom Jupiterom u Vodoliji, koji stremi uvijek nekim učenjima koja nisu svakidašnja.

Još kao djevojčica sam imala dodir sa knjigama iz astrologije koje su za mene bile duševna hrana, i tako kreće moj put preko zvijezda do neba i raznih spoznaja.

Moja velika znatiželja me odvela na razne edukacije i čitanje knjiga da bi pronašla tajnu kosmosa,  naučila kako se crta natalna karta, a danas je sve mnogo jednostavnije zahvaljujući tehnologiji koja skraćuje sve to preko računara.

Astrolog Željka Knežević

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI