0

MLAD MJESEC U SENZUALNOM I MATERIJALNOM BIKU 05. 05. 2019 GODINE !!!

MLAD MJESEC U SENZUALNOM I MATERIJALNOM BIKU 05. 05. 2019 GODINE !!!

Svi već znamo da mlad Mjesec donosi promjene, nove početke dok iza sebe ostavlja neke poroke i nesvrsishodne stvari. Ovaj mlad Mjesec teži za time da ostvari harmoničan porodičan život, poštuje tradicionalne vrijednosti, objezbedi materijalnu sigurnost, ljubav koja ponekad može biti neuravnotežena u smislu da pretjeruje ili da se povuče u samoću.

Kod muškaraca stvara posesivnost, ljubomoru, dok kod žena utiče na materinstvo, vjernost, posvećenost porodici, posesivnost, dok djecu tjera na ekskluzivan život.

Ovaj mlad Mjesec je povezan sa Neptunom, Plutonom i Saturnom što kod mnogih osoba izaziva duboke spoznaje, psihičke promjene, jako snažnu intuiciju.

Svi koji meditiraju sada mogu dobiti dobre uvide dok pojedine osobe mogu dobiti poruke preko snova . Preporučuje se povezivanje sa prirodom i osobama sa kojima ste na istoj talasnoj vibraciji. Intuicija je izražena pa je slušajte ovih dana mladog Mjeseca.

Ovdje poslušajte kako će mlad Mjesec uticati na svaki horoskopski znak 

Retrogradni Saturn do 18 septembra 2019 – Vrijeme je za “polaganje računa”!

Ovo razdoblje će vas prisiliti da djelujete promišljeno, umjesto da odugovlačite i dopuštate da vrijeme prolazi. Retrogradno kretanje će također zahtijevati mnogo introspekcije i retrospekcije. Ako ste dosljedni, bit ćete nagrađeni.

I ne zaboravite :“Sudbina je zapisana tu negdje među zvijezdama, ali i u trećoj dimenziji!“.

POVEZANI ČLANCI